To je to što me zanima!

Lana Klingor rodit će još jednu djevojčicu: Kiara se jako veseli

Dobro ste čuli, stiže nam curica. Naravno da smo tu vijest podijelili s Kiarom i ona se jako veseli sestrici. Svaki dan mazi moj trbuh, izjavila je Lana za časopis Story
Vidi originalni članak

Glasnogovornik KHL-a Medveščak i vlasnica PR agencije Klinka ovih dana imaju dodatni razlog za slavlje. Lana Klingor (33) i Ante Mihić (33) saznali du da će u njihovu obitelj stići djevojčica, piše časopis Story. 

- Dobro ste čuli, stiže nam curica. Naravno da smo tu vijest podijelili s Kiarom i ona se jako veseli sestrici. Svaki dan mazi moj trbuh i priča s bebicom. Divna je i jako nježna - potvrdila je Lana za Story. 

Lana i Ante vjenčali su se u svibnju ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • pernica 11.07.2013.

    ma super su mi ove ful emancipirane žene, koje kao sve mogu same, obavezno zavode OŽENJENE muškarce, jer ovi mladi , slobodni su bezveze, nemaju pojma, a ni love- novaca! i onda one prestanu piti anty-baby, a frajeru tvrde da piju- i samo čekaju OPLODNJU, jer ta velika stvar joj donese dugoročnu alimentaciju, sigurnost novčanu pa kud puklo da puklo! a to šta svako dijete ima NOVOG OCA, koga to briga, pa to je sad IN! i to šta žena od dotičnog oprašivača plače, proklinje i kuka zbog srušenog braka- a sama je kriva, da je dobra žena bila, ne bi on dolazio u Lanin krevet, zar ne? po meni jako jadno, bijedno.....dvoje djece, dva oprašivača, a nijedan brak! e moja Lana nisi baš primjerna majka sutra svojim kćerkama ! želim ti sreću, svejedno, i zanima me samo hoće li treće biti s trećim....daj molim te, smiri se malo!

  • ivan148 10.07.2013.

    Jel zna tko je tata ovoj drugoj?

  • aurora73 10.07.2013.

    Nema te ljubavi (ili para) zbog koje bih bila u bilo kakvoj vezi s oženjenim muškarcem! Rješi doma šta imaš, pa mi se onda obrati. A ne doma trudna žena, a ti drugoj napraviš dijete. Pa ako je brak već i bio u banani, kaj ideš radit djecu? A ako nije poštovao majku svoje djece, neg ju varao, kako da imam dobro mišljenje o njemu i ne mislim da će meni isto to napravit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare