To je to što me zanima!

Lana: Ljubomorna sam osoba i to uvijek otvoreno pokazujem

Bivša prvakinja u taekwondou i njen dečko svađaju se kao i svaki drugi par. Njega smeta što ona često mijenja programe, a nju pak živcira njegova nonšalantnost
Vidi originalni članak

Nedavno ju je navodno ispljuskao pred više ljudi u jednoj zagrebačkoj leasing kući, no oboje su te navode demantirali. Za časopis Story Lana Banely (24) rekla je da su i ona i njen dragi vatreni te kako se znaju porječkati, no nikad nisu digli ruku jedno na drugo. Dodaje kako zna tko joj smiješta, ali ne želi otkriti o kome je riječ tako dugo dok ne dobije potvrde i dokaze svojih sumnji. Andy Bara (28) za časopis je rekao kako je odustao od svađa s Lanom jer razmirice ne voli, a zaustavljaju ga i njeni argumenti.

'Ljubomorna sam i pokazujem to'

Bivša prvakinja u taekwondou kaže da je perfekcionist te je ponekad izluđuje nonšalantnost koju kod dragog primjećuje. U svađama, kaže Andy, nisu ništa više strastveni od drugih, a većina ih završi dogovorom. Jedino što mu smeta je što se Lana rano budi i često mijenja programe. Novinarka kaže da je ljubomorna te da tu svoju osobinu ni ne pokušava sakriti, dok bivši nogometaš kaže da joj vjeruje pa zato ispada manje ljubomoran. Volio bi kad bi on i Lana imali više vremena za sebe. Oboje priznaju da su teške osobe i ne vole trošiti vrijeme na sitnice. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tyra 10.11.2010.

    meni su oni predivan par!!

  • amaterka10 10.11.2010.

    pa i mislila sam si da je neka patka to s šamarom ,jebate ta bi vratila duplića ,a ovak tak nisu neš posebno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare