To je to što me zanima!

Lana neće moći nastupiti na trepezu u finalu 'Ja to mogu'?

Nada se da će joj liječnici dati da u subotu bude u studiju s kolegama i pljeskom isprati Anu Majhenić s kojom je u paru trebala izvesti akrobaciju na trapezu
Vidi originalni članak

Završna emisija showa 'Ja to mogu' emitira se uživo u subotu, 16. siječnja, a zbog ozljede pjevačicu Lanu Jurčević nećemo vidjeti u atraktivnome nastupu na trapezu, ali to još nije sigurno jer Lana ima jako veliku želju za nastupom. Na probi je Lana ozlijedila preponski ligament  i zbog toga neće moći ispuniti svoju veliku želju i u paru s glumicom Anom Majhenić izvesti akrobaciju na trapezu.     

- Teško mi je, boli me. Tako sam silno željela tu točku na trapezu - rekla je pjevačica. 

Lana Jurčević nada se da će joj liječnici dopustiti da u subotu bude u studiju s kolegama i barem pljeskom isprati glumicu Anu Majhenić s kojom je u paru trebala izvesti akrobaciju na trapezu. Mentor je za izvedbu Vladimir Ježić koji je nakon prezentacije točke izjavio da je za akrobacije na trapezu potrebna iznimna tjelesna snaga. 

- Gotovo su svi natjecatelji u zahtjevnijim točkama išli do granica izdržljivosti i bile su česte veće ili manje ozljede. Želja za uspješnim svladavanjem vještine nije ih zaustavljala, pa je barem jedan par u emisiji svoj nastup odrađivao s pomoću lijekova protiv bolova - kazao je urednik showa Tomislav Štengl.  

Lana je, inače, na drugome mjestu prema zbroju bodova iz svih emisija. Na prvome je mjestu Davor Bilman koji vodi s 25 bodova, na drugome Lana s 22 boda, po 16 bodova imaju Ana Majhenić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić, Slavko Sobin i Tamara Loos, a posljednji je na tablici Marko Tolja s 13 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mercedes s klasa 14.01.2016.

    Strašan naslov. Sramota od ovakvog novinarstva, ne bi ovako pisali da je na samrti. Pitam novinara kako ga nije sram pisat ovako nešto jer trebao bi znati da ima jako puno teško bolesne djece i ljudi? Trebao bi znati da ima osoba koje se od rođenja bore s raznim bolestima, birokracijom! Sramota od ovakvog novinarstva.

  • starmo088 14.01.2016.

    znači bit će "ja to ne mogu"

  • Ivan Mašić 14.01.2016.

    Neeeee.......Ovo je velika tragedija !!!!!! Sad me ova vijest totalno uništila :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare