To je to što me zanima!

Lana oduševila kao Minnelli, ali roditeljima je bila bolji Halid...

Pjevačica je prvi put pobijedila u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' skidajući se na sceni kao što je to prije 44 godina radila legendarna oskarovka Liza Minnelli
Vidi originalni članak

Od pet ujutro do podneva trajala je transformacija, zbog prekrivanja obrva i stavljanja novog nosa, no i zato što su mi novo lice sjenčali i šminkali. Maskeri su odradili odličan posao. Premda Lizi Minnelli nisam ni do koljena, sretna sam što sam pobjedila, rekla je Lana Jurčević (32).

Pjevačica je na pozornici showa “Tvoje lice zvuči poznato” zaplesala u halterima i pokazala guzu jer je željela što vjerodostojnije nastupiti kao holivudska zvijezda Liza Minnelli (70). Lana je danima vježbala točku iz čuvenog filma “Cabaret” za koju je Minnelli nagrađena Oscarom.

- Bila sam prestravljena. Da me nisu hrabrile konkurentice Ana Maras i Hana Hegedušić, vjerojatno ne bih pobijedila. Nakon nastupa mobitel mi nije prestajao zvoniti - hvali se Lana. Njezinim roditeljima ipak su se više dopali nastupi u kojima je Lana pjevala kao reper Sean Paul ili kao pjevač narodne glazbe Halid Bešlić.

- Tako im se ispunila želja da imaju sina, pa makar i na samo nekoliko sati - šali se pjevačica. Njezina protivnika u showu Mattea Cetinskog (45) pohvalio je Zdravko Čolić čiji je hit “Ti si mi u krvi” pjevao Istranin.

- Matteo je prepoznao emociju moje pjesme i nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom - komentirao je Čola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bubamara2103 08.11.2016.

    Najbolja je bila Hana, ali su je zakinuli kao i obično

  • 08.11.2016.

    Lanino najruznije izdanje ikad. Prezgodna je al ovde izgleda ocajno

  • 08.11.2016.

    U ovoj rubrici "show" svasta se more viditi. Odoh skociti do zahoda - povratiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare