To je to što me zanima!

Lana Pavić: Ako je loše vrijeme moja kći i ja samo šopingiramo

Bivšoj manekenki jako je žao što u Hrvatskoj nema zabavnih parkova kao što je Disneyland jer će tamo sigurno odvesti svoju kćer kad za to bude dovoljno velika
Vidi originalni članak

Na predstavu na ledu 'Alisa u zemlji čudesa' među prvima je stigla Lana Pavić (30) s kćerkom Larom Bornom (4). Bila je u društvu Lane Klingor i njezine curice Kiare.

- Moja mala djevojčica obožava predstave i često je vodim u kazalište - kazala je Lana. Dodala je kako se nada da će Laru Bornu jednom odvesti i u Disneyland jer je zasad premala za tako velik zabavni park.

Bivšoj manekenki jako je žao što takvih parkova nema u Hrvatskoj. Lana ističe kako s kćerkom obožava šopingirati jer ih to zabavlja, a u trgovačke centre odlaze ako je loše vrijeme ili im je dosadno. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vlad_1 02.12.2010.

    uvijek me ponovno šokira hrvatski jal

  • amaterka10 01.12.2010.

    od klinorice ni k,a ova pavićka tipična manekenkica koja je iz splita u zagreb došla studirat (zna se kaj) jer od faksa niš od manekenstava nema života i nađe rugobu koja ima pare ostane slučajno trudna i eto cjenjene članice hrvatskog društva uf kaj mi se takve gade a ova kraj nje mi se ćini ista stvar,

  • uvijek istina 01.12.2010.

    pa zaboli me lulek sto mama dr*** i buduca kci dr*** sopingiraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare