To je to što me zanima!

Započela raspravu: Lana svoje susjede prozvala na Facebooku

Lana Mihić, koju trenutno gledamo u showu 'Celebrity Masterchef' na Facebooku je prozvala svoje susjede koji su joj zvonili u nedjelju ujutro jer im smeta dječje pjevanje
Vidi originalni članak

Lanu Mihić iznervirali su susjedi koji su joj zvonili na vrata u nedjelju ujutro da se potuže na buku iz Lanina stana. Bivša pjevačica ET-a stoga je mladi par koji žive do nje odlučila 'oprati' na Facebooku. 

Laninu je objavu u samo nekoliko sati 'lajkalo' više od dvije tisuće ljudi, a mnoge poznate mame Lani su iskazale podršku.

- Kad dobiješ dijete shvatiš i tko su ti prijatelji - dodala je kratko Žanamari Perčić, dok je Nedu Parmać zanimalo što im je Lana rekla kada je čula njihovu pritužbu. 

- Šta sam im rekla? Probala sam čak mirno, pa sam se krenula opravdavat da smo tek oči otvorili i da to nismo mi... Pa sam pomislila 'ma koji se vrag ja i kome opravdavam?' Pa me prebacilo!!! - odgovorila joj je Lana, a Neda joj je poručila da je susjedi više nikada neće gnjaviti, s obzirom da su njenu objavu prenijeli i mediji. 

Njen status možete pročitati u cijelosti ovdje: 

 

Idi na 24sata

Komentari 334

  • Nemo22 04.05.2016.

    A ti i tvoj brat Ugo? Nisi normalna! Ipak živiš u zajednici...u zgradi i bez obzira da li su to djeca,pas,muzika postoji bonton prije 10h,od 15-17h i poslije 22h da se ne galami.To samo govori o tebi kako si ti neodgojena,tako i svoju djecu nisi odgojila.Srami se! Raspuštenice!

  • allman 04.05.2016.

    koja panjina , kad živiš u zgradi djecu treba odgajati da paze,a dok su mala trebaš paziti ti neodgojena ronfuljo..

  • 03.05.2016.

    Najjače mi je bilo kad je odmalo u jednoj emisiji rekla da je ženski Zdravko Mamić,kao ono kad mene prebaci,prebaci me kaže ona,daaa,susjedi bi se sigurno bunili da nisu bili pretjerano bučni,možeš mislit,nego ja sam neka Lana,faca,tko su oni da meni što govore,nevjerovatno mi je iritantna ta žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare