To je to što me zanima!

'Larin izbor': Nela će se udati za drugoga da spasi Tončija

DRAMATIČNA LJUBAV Tonči odbija operaciju koju je njegova supruga platila prljavim novcem. Tonči pobjegne iz bolnice kad sazna da je Nela nabavila novac
Vidi originalni članak

Kako bi ljubavi života Tončiju Zlataru platila operaciju srca, Nela će prihvatiti Šimunovu nemoralnu ponudu.

Negativka iz prve sezone “Larina izbora” u novim ovotjednim epizodama podat će se bogatašu i poznaniku iz mladosti Šimunu Santiniju kako bi Tončiju pokušala spasiti život. Dok njena obitelj slavi jer su dobili novac za skupu operaciju i moli se za Tončijev oporavak, Nela u Šimunovoj vili proživljava pravi pakao. 

Trpi njegove uvrede i ponižavanja, a zbog dogovorenog braka ugrožava odnos sa sinom Jakovom. Nela mu ne smije reći da je Tončijev život u rukama čovjeka koji je opsjeda već 30 godina. Kad sazna kako je Nela nabavila novac za njegovu operaciju, iako slab, Tonči bježi iz bolnice kako bi je pronašao. Za to vrijeme zločesti Dinko Bilić oslijepit će u velikom požaru koji će izbiti u zatvoru.

Negativka Nela zablistala je u vjenčanici Matije Vuice

Glumica Ecija Ojdanić (38) u seriji nosi raskošnu vjenčanicu Matije Vuice. Za svaku epizodu svi glumci u dogovoru sa stilistom biraju dizajnersku odjeću koju kombiniraju s onom kupljenom u trgovinama rabljenom odjećom i na buvljacima.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • number1 17.10.2012.

    cilu seriju svi plaču, sve najgore i onda na kraju svi budu sritni ka i uvik ... prva sezona puno bolja od ove druge. samo bezvezno natezanje užas

  • Anna Nicole 17.10.2012.

    Joj pa zašto ste otkrili!!! Sad mi više nije napeto ko do sada ;( šmrc hahahah ;))

  • ostvaren 17.10.2012.

    kakve su to serije i tko to gleda, jao! osim moje mame i babe :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare