To je to što me zanima!

Larissa u toplesu plesala oko štange i simulirala seks na bini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S partnerom je legla na pod i simulirali su seks, 'zajahala' je njegovu gitaru tijekom plesa, a publika je oduševljeno pljeskala. Prsata ljepotica oduševila je žiri i publiku
Vidi originalni članak

Najpoznatijoj Paragvajki ne treba neki poseban razlog da se skine. Bila riječ o utakmici, fotografiranju za časopis ili, u ovom slučaju, televizijskom showu, Larissa Riquelme (26) rado pokazuje svoje bujne obline. Larissa je jedna od natjecateljica u argentinskoj verziji 'Plesa sa zvijezdama'. S  plesnim partnerom plesala je na pjesmu 'Living on a Prayer' Bon Jovija.

Prsata ljepotica izvijala se oko štange i to u toplesu. Preko bradavica je nalijepila crni selotejp i ponosno 'vrtjela' bujnim grudima. S partnerom je legla na pod i simulirali su seks, 'zajahala' je njegovu gitaru tijekom plesa, a publika je oduševljeno pljeskala. Prsatoj obožavateljici nogometa ovo nije prvi 'vatreni' nastup u showu 'Bailando por un sueno'. Cijelo vrijeme oduševljava suce i publiku seksi odjevnim kombinacijama i provokativnim plesnim pokretima. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ŽeljkaFilipović 24.09.2011.

    stvarno je pretjerala

  • kokoshka23 23.09.2011.

    koja trešerica fufasta..bolje da porniće snima a ne tu na javnoj televiziji voditelje,kamermane i cijeli studio bari!

  • markisa_17 23.09.2011.

    gag, slap, choke :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare