To je to što me zanima!

Lazić spavao s 358 žena: Imam popis, ali sad više ne zapisujem

Srpski pjevač u emisiji je dobio pitanje na papiriću koje nije trebao pročitati, nego je samo trebao odgovoriti. Mnogi su odmah nakon njegova odgovora zaključili da je pitanje s koliko je žena imao intimni odnos
Vidi originalni članak

Pjevač Darko Lazić (27) u emisiji televizijskog voditelja Ognjena Amidžića (44) otkrio je detalj koji je mnoge iznenadio, pišu srpski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 358! Imam popis kod kuće. To mi je zanimljivo bilo, 2011. sam prestao zapisivati. Mogu fotografirati i poslati popis. Ima nekih za koje se ne bi trebalo znati - odgovorio je Darko na pitanje koje je u emisiji dobio na papiriću, međutim, nije ga trebao pročitati. Mnogi su odmah zaključili da je pitanje bilo s koliko je žena imao intimne odnose.

Srpski pjevač trenutno je zaručen s Marinom Gagić, a kako prenose srpski mediji, trenutno proživljavaju ljubavnu krizu. Naime, Marina više ne prati Darka na društvenim mrežama, a izbrisala je i zajedničke fotografije. 

Ipak, priznaje kako nije došlo do prekida već zbog 'podivljalih' hormona često burno reagira. 

- Malo smo se posvađali, ali ništa strašno. To sam mu napravila iz inata. S obzirom na to da on rijetko objavljuje zajedničke fotografije, odlučila sam maknuti fotografije na kojima smo zajedno. Mi se volimo. Naravno da se ponekad svađamo, ali sve je to normalno u braku ili vezi. Pogotovo ako imate zajedničko dijete. Darko nije savršen, ali prihvaćam njegove dobre i loše strane. Ja sam ga birala - kroz smijeh je rekla Darkova izabranica. 

Par je u vezi od svibnja prošle godine, a zaručili su se početkom 2019. Prije tri mjeseca, Marina je rodila dječaka Alekseja. Vjenčanje planiraju, kako kaže, iduće godine. Lazić s bivšom suprugom Anom Sević (33) ima kći Lorenu (4), a taj brak okončao je 19. lipnja ove godine. Rekao je kako se kaje što nije ranije završio taj brak. 

 Darko je široj domaćoj javnosti postao poznat nakon teške prometne nesreće u listopadu 2018. kada se borio za život. Sletio je automobilom s lokalnog puta Subotište-Brestač u Srbiji te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a nije se ni vezao. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • elias_1 24.09.2019.

    Ja sam spavo s tri, skoro s cetiri pa se ne hvalim

  • sprangija 19.09.2019.

    Meni lici ko da je spavo s 3 zene u zivotu

  • Karmelićanka 19.09.2019.

    Pazite, SPAVAO, nije rekao da je nesto radio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare