To je to što me zanima!

Lazić izašao iz bolnice. Odvezli su ga u toplice: 'Bolje mi je...'

Lazić je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću kad je sletio s ceste u općini Pećinci te mu se automobil prevrnuo na krov. Vozio je više od 100 km/h, a danas je premješten u toplice na rehabilitaciju
Vidi originalni članak

Srpski folk pjevač Darko Lazić (27) nakon više od mjesec dana od prometne nesreće prebačen je danas iz KBC Zemun u toplice na daljnju rehabilitaciju. Srpski novinari snimili su Lazića dok su ga prenosili u vozilo hitne pomoći, a čini se kako se pjevač dobro oporavlja. 

Na pitanje novinara kako je, podignuo je palac u zrak. 

- Ide na bolje - rekao je. U vozilu hitne pomoći s njim su bili majka Branka i prijatelj Miljan, dok su ih otac Milan i Darkov brat pratili osobnim vozilom. Za vrijeme boravka u KBC Zemun, navodno ga je posjećivao vrač nadimka Puja iz Požarevca, a predstavljao se kao ujak. 

- Na snimkama i slikama koje su objavljene vidjeli smo da nije u pitanju ujak, već Puja. Ovdje ga svi znaju i zna se da je bio kod Darka. Rekli su da je ujak, jer drugačije ne bi mogao da uđe tamo kod njega - izjavio je izvor za Kurir. Vrač je sa sobom nosio posvećenu vodu s kojom je umivao folk pjevača. 

Lazić je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću kad je sletio s ceste u općini Pećinci te mu se automobil prevrnuo na krov. Vozio je više od 100 km/h s 1,39 promila alkohola u krvi, a kada je shvatio da će sletjeti navodno je pokušao zakočiti. Nije bio vezan te je proveo čak 72 sata u induciranoj komi. Nije se znalo hoće li pjevač preživjeti. 

Za vrijeme boravka u bolnici Lazić je saznao kako je njegova zaručnica, Marina Gagić, trudna. 

- Darko je plakao i smijao se u isto vrijeme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, ljepšu vijest nije mogao čuti. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vjetar u leđa da se bori da se što prije oporavi - rekao je izvor za srpske medije.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 30.11.2018.

    konačno vijest o Laziću ,i to dobra....ništa mi neče ovaj dan pokvarit.

  • kenjkalo 30.11.2018.

    Nadrogirani cajkaš koji pijan divlja po cesti? To je vijest za sve ljubitelje tog glazbenog izričaja.

  • wtf1234 29.11.2018.

    A da li znate da li je kakao i piškio toliko nas sve zanima dajte provjerite molimo vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare