To je to što me zanima!

Lažni dostavljači su pištoljem i nožem prijetili punici Aparecidi

NIJE MU SVEJEDNO Majku Fabiane Flosi, Aparecidu Schunck, otmičari još drže zatočenu. Zet Bernie Ecclestone boji se i za sigurnost kćeri Petre i Tamare pa im je unajmio zaštitare
Vidi originalni članak

Pozvonili su joj na portafon s paketom u rukama. Kad im je otvorila ogradu i pustila ih u dvorište, natjerali su je da uđe u svoj auto. Odjurili su u nepoznatom smjeru, tvrdi susjed Aparecide Schunck (67), koju su u petak oteli u brazilskom São Paulum. Muškarac, koji je zbog straha od bande htio ostati anoniman, dodaje kako su kućanici, punici Bernieja Ecclestonea (85), stavili nož pod vrat, a učinilo mu se, kaže, da su nosili i pištolje. 

Majka Fabiane Flosi (38), koja se 2012. udala za vlasnika Formule 1, nestala je u kvartu Interlagos, a otmičari su od čak 22 milijarde kuna 'teškog' Bernieja tražili otkupninu od 250 milijuna kuna. Vlasnik Formule 1 navodno pregovara s bandom, ali brazilska policija mu je savjetovala da nikakve detalje ne iznosi u javnost.

Ecclestone se zbog puničine otmice uplašio za sigurnost kćeri Tamare (32) i Petre (27), koje su trenutačno u L.A.-u. Bernie je unajmio zaštitare koji ih moraju danonoćno pratiti. Tamaru su čak četvorica čuvala dok je s kćeri Sophijom (2) obilazila luksuzne butike i kupovala si dizajnerske krpice. Brazilska policija još nije uspjela pronaći Aparecidin automobil u kojem su otmičari s njom pobjegli.

Kći Fabiana još se nije oglasila

Berniejeva supruga Fabiana navodno je izvan sebe zbog majčina nestanka, s kojom je oduvijek bila izuzetno bliska. Oteta Aparecida često je posjećivala kćer u Londonu, gdje Flosi živi s 47 godina starijim bogatim suprugom Ecclestoneom.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kung fu panda 29.07.2016.

    pusti pregovore vadi novčanik

  • MajaMarinovic 29.07.2016.

    a zašto nije unajmio tjelohranitelje za zetove? njih može i đava lipi nosat :)

  • Judita👥 29.07.2016.

    ako fabiana ima 38 onda ja imam28:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare