To je to što me zanima!

'Leatherface': Baš svaka horor priča ima svoj krvavi početak

Ludilo jedne obitelji, koja je zgrozila cijeli svijet daleke 1974. godine, seže desetljećima u prošlost. Ove godine najzad saznajemo kako je započela saga o manijakalnim ubojicama
Vidi originalni članak

Niskobudžetni horor film 'Teksaški masakr motornom pilom' je 1974. godine šokirao svijet. Priča o skupini prijatelja koje na putovanju zarobljava, muči i u konačnici ubija monstruozna obitelj kanibala na čelu sa strašnim Leatherfaceom, bio je prvi film takve vrste koji je pomaknuo granice ukusa i straha.

Njegova važnost za žanr je bila tolika da je više od četiri desetljeća kasnije bio nadaleko smatran jednim od najvećih i najkontroverznijih horor filmova i veliki utjecaj koji je inspirirao čitavu generaciju redatelja. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od kultnih zlih likova u povijesti kinematografije.

U filmu 'Leatherface: Početak', koji prethodi radnji filma 'Teksaški masakr motornom pilom', mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobjegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu Leatherface, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

Pogledajte foršpan

Film 'Leatherface: Početak' režiraju redatelji Julien Maury i Alexandre Bustillo prema scenariju Setha M. Sherwooda, na temelju likova Kima Henklea i nedavno preminulog redatelja originalnog filma, Tobea Hoopera.

U glavnim su ulogama Stephen Dorff , Lili Taylor, Sam Strike, Vanessa Grasse, James Bloor, Jessica Madsen, Sam Coleman, Chris Adamson i Finn Jones. Film u kina, u distribuciji Blitz filma, dolazi 12. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare