To je to što me zanima!

Led Zeppelin uskoro kreće na svjetsku turneju

Brojni obožavatelji su jedva dočekali najavu turneje jer je bend nedavno imao i više nego uspješan koncert u Londonu prošlog prosinca
Vidi originalni članak

Legendarna grupa Led Zeppelin planira svjetsku turneju kojom bi obilježili 40 godina postojanja. Iako je pjevač Robert Plant (59) prvotno bio protiv projekta, kasnije je ipak popustio nagovaranjima kolega iz benda, Jimmya Pagea (64) i Johna Paula Jonesa (62). Obožavatelji su jedva dočekali najavu turneje jer je bend prošlog prosinca imao i više nego uspješan koncert u Londonu. Tada je na bubnjevima svirao Jason Bonham, koji je uskočio umjesto svog preminulog oca Johna, inače člana originalne postave.
- Svaki dan očekujem poziv od Jimmyja da im se pridružim kao predgrupa - izjavio je David Coverdale, bliski prijatelj benda i frontmen Whitesnakesa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • appice 11.05.2008.

    Obožavam Zeppeline, no pali su mi u očima zbog ovakve gluposti. Reunion je loša stvar, nema Bonhama, cijenio samih zbog toga što kada je on umro prestali su djelovati. Bolje bi bilo da su uzeli drugo ime, ovako nakon skoro 30 godina prvo razočaranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare