To je to što me zanima!

Legendarna Cher priznala: 'Svoj glas nisam nikada voljela..'

Pjevačica, koja iako ima desetljećima dugu karijeru priznaje da nije uvijek ni bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama
Vidi originalni članak

Glazbena ikona Cher (77) dokazala je da je ona sama sebi najveća kritičarka. Pjevačica je otkrila kako nikada nije bila obožavateljica 'vlastite glazbe ni svog pjevačkog glasa'.

LJUBAV CVJETA Cher (77) je sretno zaljubljena u Alexa (37), osvojio ju humorom: 'Jednostavno je baš poseban'

- Nisam obožavateljica Cher, ali volim raditi to što radim - objasnila je nedavno, kako piše Daily Mail.

- Jednostavno nikad nisam baš voljela svoj glas. Da sam mogla birati, vjerojatno bih ga mijenjala, ali nisam imala izbora - dodala je i objasnila kako misli da je ton njezina glasa 'čudan'.

Poručila je da 'ne zvuči kao muškarac, ali ni kao žena'. Smatra svoj glas nečim između.

PLANOVI U TIJEKU Nicole Scherzinger planira dva svadbena slavlja: 'Na Havajima će nas vjenčati moj djed'

- Imam čudan stil, ne izgovaram slovo R ponekad. Pretpostavljam da je neke suglasnike teško pjevati, pa ih jednostavno moram ostaviti otvorenima - rekla je Cher koja iako ima desetljećima dugu karijeru priznaje da nije uvijek bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama.

- Napravila sam toliko albuma, a neki od onih za koje sam mislila da su dobri, nisu bili hitovi. S druge strane, oni zbog kojih nisam bila baš uzbuđena, jesu - pojasnila je.

U 47. GODINI Gospođa Schumacher pridružila se platformi za odrasle: 'Neki su ljudi ljuti na tebe jer ne patiš...'

Inače, do kraja godine će Cher izbaciti novi album pod nazivom 'Christmas' snimila je s 40 godina mlađim dečkom Alexanderom Edwardsom.

Podsjetimo, Cher je slavu stekla u šezdesetima sa svojim mentorom i prvim suprugom Sonnyjem Bonnom kojeg je upoznala kada je on imao 28, a ona samo 16 godina.

Razveli su se u sedamdesetima nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod. Nakon šuškanja da je u vezi s Edwardsom, Cher je putem Instagrama potvrdila da su par. S njime je sretna pa je jednom priznala kako se i 'ljube kao tinejdžeri'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare