To je to što me zanima!

Legendarni Halid Bešlić otkrio je tko ima važnu ulogu u njegovoj karijeri: 'Dosta je muzikalna!'

Ovog vikenda napunio je Arenu Zagreb. 'Miljacka', 'Prvi poljubac', 'Taman je' i brojne druge hitove pjevalo je s njim 20 tisuća ljudi. U jednom trenutku pridružio mu se i glumac Enis Bešlagić
Vidi originalni članak

Glazbenik Halid Bešlić (69) otkrio je da svaku njegovu novu pjesmu mora čuti i supruga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona to uvijek čuje, ali ona ne bi rekla da joj se sviđa, a da joj se ne sviđa nema šanse. Pustimo joj uvijek pjesmu da čuje jer ona je dosta muzikalna i dosta je puta pogodila - ispričao je Halid za In Magazin. Dotaknuo se i pandemije.

Sretan je, kako je kazao, što se nakon koronavirusa vratio koncertima. Upravo po tome će pamtiti ovu godinu.

- Izišli smo iz korone, sanirali smo neke promašaje koji su bili u koroni, zaista ono nama muzičarima je bilo, ne volim se žaliti, ali kad dvije godine ne radiš. Ja nisam mogao shvatiti da ja ne mogu raditi - rekao je Bešlić.

ODLIČNA ATMOSFERA U ARENI Halid Bešlić na koncertu pjevao duet s poznatim glumcem, a sve je zabilježio slavni voditelj

Ovog vikenda napunio je Arenu Zagreb. 'Miljacka', 'Prvi poljubac', 'Taman je' i brojne druge hitove pjevalo je s njim 20 tisuća ljudi. U jednom trenutku pridružio mu se i glumac Enis Bešlagić (47) i s pjevačem zapjevao hit 'Ja bez tebe ne mogu da živim'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zlatna Vuga 07.12.2022.

    Volim Halida, ali bila sam na njegovom koncertu na moru u jednom malom gradu i bila sam jako razočarana, ne u njega, nego na sve oko toga koncerta. Kasnio je tri sata iako je bio tamo, počeo tek u pola jedan poslije pola noći, znači to je namjerno napravljeno, vjerojatno da se proda više piva i sl., prateće pjevačice su bile obučene kao da idu kopati vrt, što je na neki način nepoštovanje publike. Za razliku o Zdravka Čolića koji je nastupao u još manjem gradu, ali sve je bilo vrhunski i on i pjevači i plesači i svirači, ma kao da pjeva u areni, a ne u "običnoj selendri".

  • pinkpanter 06.12.2022.

    Odlican pjevac i normalan covjek ne glumi zvijezdu

  • sprangija 06.12.2022.

    Za 3 sat pjevanja okrenulo se prometa 200-ća eura,toliko jedan gastarbeiter ne zaradi za 40 godina na baušteli,zbog toga nebi otišao na koncert da je karta 2 kn,samo iz principa jer mi to nema smisla,radije ću za tu lovu kupit hranu z za pse i mace koji žive na cesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare