To je to što me zanima!

Legendarni komičar otkrio: 'Pet puta dnevno sam povraćao zbog lijeka za mršavljenje, strašno!'

Stephen Fry, britanski glumac i komičar, uzimao je lijek na preporuku svog liječnika, koji je izvorno osmišljen za osobe s dijabetesom
Vidi originalni članak

Glumac i komičar Stephen Fry (66) priznao kako je uzimao Ozempic kako bi izgubio težinu, ali morao je prestati jer je zbog lijeka povraćao i do pet puta dnevno. U podcastu je ispričao kako je prvi tjedan imao 'zapanjujuće' rezultate zbog čega je vjerovao da je pronašao odlično rješenje za mršavljenje.

CELEBRITY OVISNICI Oprah uzimala crack, Downey se počeo drogirati sa 6 godina

- Probao sam i prvih tjedan dana sam razmišljao 'ovo je nevjerojatno'. Nisam htio jesti, ni piti alkohol. Ali, onda sam se počeo osjećati bolesno. Povraćaš sam pet puta dnevno i mislio sam 'ne mogu to' - ispričao je glumac.

Dodaje kako je imao preporuku od svog liječnika, a ovaj lijek je izvorno osmišljen za osobe s dijabetesom. Kasnije je ispričao kako puno hoda, što pomaže njegovom raspoloženju.

ŽIVOTNA BITKA Britanski komičar Stephen Fry otkrio: 'Borim se sa rakom...'

Prisjetimo se, prošle godine britanski glumac bio je hitno prebačen u bolnicu nakon što je pao s pozornice na festivalu umjetne inteligencije i tehnologije u Londonu, gdje je 14. rujna držao govor. Prema pisanju stranih medija, pretrpio je ozljede noge i rebara. 

- Čini mi se da je bilo premračno u tom dijelu i da nije bilo rukohvata. Pao je s visine od oko dva metra, izgledao je ozlijeđeno, a odvezli su ga u kolicima - ispričao je izvor svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zutizgzg 26.03.2024.

    atrasno kako si glup,zatvori gubicu

  • GolaBanana 26.03.2024.

    Aj priznaj ko te guzio

  • zmijonosac 26.03.2024.

    Whiskey čini čuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare