To je to što me zanima!

Legendarni privatni detektiv ponovno dolazi na TV ekrane

Serija 'Magnum' nas je tijekom osamdesetih zabavljala svojim šarmom, nevjerojatnim lokacijama na Havajima, brzim autima koje je Magnum volio i dobrim pričama
Vidi originalni članak

Reboot klasične serije 'Magnum P.I.' napokon je našao glumca koji će uskočiti u cipele koje je nosio Tom Selleck. Ulogu slavnog privatnog istražitelja ispunit će jedan od glumaca 'Odreda otpisanih', Jay Hernandez. Ako se ne sjećate koji je to film, ili koji je to glumac, posve nam je jasno jer svi pokušavamo to zaboraviti.

TOMB RAIDER Prvi video iz filma je tu: Nova Lara Croft će oduševiti baš sve

Kako je novi Magnum opisan, u pitanju je bivši odlikovani specijalac (SEALovac), koji se po povratku iz Afganistana krene baviti istraživanjem. Ako se zvijezde poklope, Hernandez će možda to tako i odglumiti.

Prvu epizodu napisali su veterani loših rebootova Peter Lenkov i Eric Guggenheim, zaslužni za nevjerojatno užasne serije 'Hawaii Five-O' i 'MacGyver'. Pilot režira redatelj 'Brzih i žestokih' Justin Lin.

Počevši od 1980. godine pa sve do 1988. je serija 'Magnum' bila ta koja nas je zabavljala svojim šarmom, nevjerojatnim lokacijama na Havajima, brzim autima koje je Magnum volio i dobrim pričama. Jasno, i Magnumovim brkovima. Izgleda da ćemo dobiti još jednu priliku uživati u seriji, samo možda bez Havaja, automobila, šarma ili brkova.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dennyy 23.02.2018.

    Ovaj reboot će biti takav fail i to samo iz jednog razloga.. izbora glavnog glumca.. Tom Selleck je ikona te serije i apsolutno nitko drugi ga ne može zamjeniti u toj ulozi.. ovo će stati sa snimanjem nakon 2. sezone

  • talman 23.02.2018.

    Zato što kaže Žarko.

  • mestar123 23.02.2018.

    Zasto je Hawaii five 0 ocajna serija??

Komentiraj...
Vidi sve komentare