To je to što me zanima!

Legendarni rocker Meat Loaf srušio se na koncertu u Kanadi

Popularni rocker Meat Loaf srušio se prilikom nastupa u Kanadi. Fanovi su ovaj koncert jedva dočekali jer je glazbenik u posljednje vrijeme često otkazivao koncerte zbog bolesti
Vidi originalni članak

Američkom glazbeniku Meat Loafu (68) pozlilo je na koncertu u Kanadi i hitno je prevezen u bolnicu. Pjevač se prilikom izvedbe hita 'I'd Do Anything For Love' srušio na pozornici, a publika nije znala radi li se o performansu ili je njemu uisitnu loše.

Otkazao je već nekoliko koncerata posljednjih dana zbog bolesti, no o čemu je konkretno riječ - još uvijek nije poznato. Na društvenim mrežama obožavatelji šalju poruke podrške rockeru. U bolnici u kojoj se on nalazi nisu htjeli otkriti u kakvom je stanju.

Meat Loafovi albumi jedni su od najprodavanijih, a glazbenik je osvojio mnoge nagrade. Najveću slavu doživio je na europskom tržištu, osobito britanskom gdje je osvojio nagradu za najprodavaniji album 1994. godine. Iste godine osvojio je i Grammyja za hit 'I'd Do Anything For Love'. Često se pojavljivao i u filmovima, a zapamćen je po ulozi u Fight Clubu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vjeverica od 2 grama 17.06.2016.

    Pa kad se krevelji i piri ko konjina a kapacitet pluća mu 0.1dcl i ima 280g

  • Cinik_1 17.06.2016.

    Itekako je poznat, pogotovo u 80ima.....poznatiji od svih naših posvuduša, estradnjaka, pjevača itd. - zajedno.

  • qracodovce 17.06.2016.

    "Legendarni" rocker??? Nikad čuo za njega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare