To je to što me zanima!

Legende se vraćaju: Jack Ryan i dalje lovi teroriste po svijetu

Nakon što prouči seriju naizgled nebitnih dokumenata, Jack Ryan dođe do groznog saznanja - još jedan teroristički napad se sprema na SAD. Uskoro će krenuti smrtonosna igra mačke i miša
Vidi originalni članak

Do sada nismo vidjeli baš previše materijala (imalo?) o novoj Amazonovoj seriji o agentu CIA-e, Jacku Ryanu. Ryana, kojeg su do sada glumili Alec Baldwin ('Lov na Crveni oktobar'), Harrison Ford ('Patriotske igre' i 'Neposredna opasnost'), Ben Affleck ('Cijena straha') i Chris Pine u filmu iz 2014. godine, 'Jack Ryan: Poziv iz sjene',  ovaj put glumi John Krasinski iz serije 'U uredu'.

Ovaj inteligentni analitičar se do sada našao u mnogo smrtonosnih situacija, no najnovija će biti i najopasnija. Nakon što prouči seriju naizgled nebitnih dokumenata, Jack Ryan dođe do groznog saznanja - još jedan teroristički napad se sprema na SAD. Uskoro će krenuti smrtonosna igra mačke i miša.

Pogledajte prvi video

U seriji će se osim Krasinskog pojaviti i Abbie Cornish (glumi u filmu 'Geostorm' koji je upravo u našim kinima) te Wendell Pierce kao Ryanov šef, admiral James Greer (bivša uloga Jamesa Earla Jonesa).

Premda se o seriji pričalo još 2016. godine, s vijestima da ćemo ju gledati ove godine, objava foršpana ovako kasno u godini naznaka je kako ju nećemo gledati prije početka 2018. godine. A prema najnovijem (impresivno lošem) posteru ta je naznaka postala i sigurnost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare