To je to što me zanima!

Lejla Filipović oduševila vitkom linijom u badiću: 'Predivna si'

Lejla na fotografiji pozira pored mora naslonjena na ogradu u bež bikiniju kojim je istaknula svoje duge noge i utrenirano tijelo koje je pokrenulo lavinu komplimenata
Vidi originalni članak

Bivša misica i supruga Tarika Filipovića (50), Lejla Filipović (45) već neko vrijeme uživa na odmoru sa suprugom i sinovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lejla na fotografiji pozira pored mora naslonjena na ogradu u bež bikiniju sa slamnatim šeširom na glavi. Osim šeširom, od sunca se sakrila sunčanim naočalama, a odabrala je naušnice iste nijanse poput badića. 

Ovom kombinacijom bivša misica je istaknula svoje duge noge i zavidno utrenirano tijelo koje je pokrenulo lavinu komplimenata. 

- Prirodno lijepa žena; Predivna si; Savršena;  Wow; Još uvijek lijepa i zgodna kao nekad - nizali su se pohvale u komentarima, a komplimentima su se pridružile i glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) i voditeljica Ecija Ivušić (35). 

Lejla ponekad dijeli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama s pratiteljima, a na njima se nedavno našla i njezina prijateljica Viktorija Rađa (45), također bivša misica. 

'LJEPOTICA' Lejla pozirala pred obiteljskom vilom i oduševila u bikiniju

- Nas dvije - napisala je Lejla uz fotografiju na kojoj prijateljice uživaju u sunčanju s najvećim osmjesima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Nepopraljivo 02.09.2022.

    Kod tebe Lucija sve predivno i očaravajuće, a nisi makla od praćenja Instagrama nekolicine marginalnih osoba... Joj, joj..... šteta vremena provedenog u školi....

  • 29.08.2022.

    Potpuno nebitna, kao i bar 90% ostalih o kojima se ovdje pise.

  • samodanas 29.08.2022.

    Jedne te iste persone Lejla, Ecija, Viktorija, Nives, Snele, vrte jedna drugoj iste fraze Wow maco... goriš ti gori internet... predivna... boginja... carica...i tako dok ne plane net...

Komentiraj...
Vidi sve komentare