To je to što me zanima!

Lejla Filipović: Priželjkujemo i treće dijete, htjela bih curicu...

Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca Tarika Filipovića otkrila je za Extru da suprug i ona žele dobiti i treće dijete te da bi je silno razveselilo kada bi dobili djevojčicu
Vidi originalni članak

Lejla Filipović (34) otkrila je da bi suprug Tarik i ona voljeli da im se dogodi i treće dijete te da priželjkuje da dobiju djevojčicu, piše Extra. Iako bi je kćerkica silno razveselila, bivša Miss Hrvatske kaže da ne želi bogohuliti te da joj je najbitnije da djeca budu živa i zdrava. Lejla, koja je prošlog tjedna sa suprugom snimila reklamnu kampanju za tvrtku Keune čije je glumac zaštitno lice već godinama, kaže da je njezin brak s Tarikom ispunio njezina očekivanja pa možda i više od toga. Otkriva da ima nekoliko stvari u planu što se tiče poslovnih angažmana, no kaže da njezini planovi nisu usmjereni na javne angažmane. Ne smatra se javnom osobom i kaže da će joj, bez obzira što radila u životu, obitelj uvijek biti na prvom mjestu. 

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jayella 07.03.2011.

    Meni je Tarik skroz ok, normalan..drži se obitelji, ne razvlači se po novinama radi raznoraznih gluparija kao neki. Skroz je normalan i svoj čovjek te mu je svaka na mjestu. I da, svaka čast :)

  • tulipan-ka 07.03.2011.

    baš lijepo ,što ima veze što su ,dugo žive u hr i naši poznati nek se ugledaju u njih ,a ne samo se razvode jedni druge varaju itak to

  • sumpor 07.03.2011.

    Šta ste se potprištili,nije riječ o mržnji ili zatucanosti,nego da se udaramo u prsa kako smo Hrvati,katolici,a s druge strane odmah u startu zatiremo svoju kulturu...Povodimo se za stranim(orijentalno nije teško naučiti),a ni vlastiti jezik ne znamo govoriti kako treba,sve je cool,gala,brandirano..Sasvim je u redu upoznavati razne kulture i nacije,al da pritom i mi svoje razvijamo i širimo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare