To je to što me zanima!

Lennox: To što Beyonce radi je jeftino, nije ona feministica

Mnogima je to zgodno i super izgleda, a meni je jeftino. No činjenica je da seks sve prodaje, kaže Lennox. Beyonce je jednom prilikom rekla da je moderna feministica
Vidi originalni članak

Pjevačici se nikako ne sviđa što Beyonce (33) sebe naziva feministicom. Annie Lennox (59) tvrdi da mnoge zvijezde poput nje sebe opisuju kao takve samo kako bi na taj način promovirale sebe i svoju karijeru. 

- To što ona radi je jeftino, no daleko od toga da ona nije fenomenalna umjetnica. Volim njezine nastupe, ali voljela bih sjesti i porazgovarati s njom. Htjela bih čuti što zaista misli - objasnila je Lennox. Nikako joj se ne sviđaju Beyonceini golišavi nastupi na koncertima i u spotovima. 

- Mnogima je to zgodno i super izgleda, ali meni je jeftino. No činjenica je da seks sve prodaje. I nema ništa loše u tome, ali to ovisi i o vašoj publici. Ako su među njom i sedmogodišnja djeca, onda imam problem s tim - zaključila je Lennox. Beyonce je u intervjuu za britanski Vogue prošle godine izjavila da za sebe misli da je moderna feministkinja te da vjeruje u jednakost. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WOMANIZER 30.09.2014.

    da, baš. feministica koja sebe oslovljava s "king" jer joj već i samo "queen" nije dovoljno za njen ego.

  • muskarac 30.09.2014.

    meni ne valja ta bojns pa sve i da se na trepavice okrene.. fake zenska totalno

  • spacegoddess 30.09.2014.

    ma reci ti njoj Lennox-ice

Komentiraj...
Vidi sve komentare