To je to što me zanima!

Leo ne bi imao ništa protiv da dobije brata ili sestru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dikanov sin Leo Radeljak ne bi imao ništa protiv da dobije polubrata ili polusestru. Njegov otac u vezi je s mladom glumicom Dolores Lambašom
Vidi originalni članak

Najmiliji moji, hvala vam! Istina je da sam napokon sretna i realizirana u ovom blaženom trenutku svog života i ne čini mi se potrebnim spominjati to na ovome mjestu - objasnila je glumica. Radeljakov sin Leo (30) nije želio otkriti hoće li uskoro dobiti polusestru ili polubrata. Na kraju je dodao kako voli djecu, pa ne bi imao ništa protiv toga da je Lambaša trudna. O Doloresinoj trudnoći i vjenčanju ne znaju ništa ni Dikanova prijateljica Alka Vuica niti glumica Mia Begović.
- Nisu me obavijestili - kratko je rekla Alka, koja je Dolores lani upoznala s Radeljakom. Slučajno ili namjerno, vijest o navodnoj trudnoći i vjenčanju pojavila se u vrijeme izlaska autobiografije Vlatke Pokos “Život u raju”. U knjizi je Vlatka opisala detalje iz burnog braka s Dikanom. Navela je da ju je tukao te da se nakon seksa s njim osjećala poniženo jer je u krevetu spominjao pokojnu Enu. Nakon što se s Josipom Radeljakom (67) vratila s odmora u Švicarskoj, Dolores Lambaša (29) objavila je u srijedu na svojem profilu na Facebooku status “Neočekivano lijep dan. Sretna!”. Uz to je svojem prezimenu dodala Dikanovo. Njezini virtualni prijatelji odmah su joj čestitali na trudnoći.
- Mogla si ostati u Crans Montani i čuvati trudnoću u Ženevi - piše joj prijateljica. Druga joj kaže kako će njezino dijete biti najslađa beba u Zagrebu te dodaje da je zaljubljeni par vidjela u zagrebačkoj bolnici. Nekoliko dana nakon objave statusa glumica je izbrisala sve komentare uz ispriku.

DOLORES: LJUBAV, RAZUM I MORALNA ODGOVORNOST NE DOPUŠTAJU DA IZLAŽEMO NAŠU SVETU INTIMU JAVNOSTI
U dostojanstvenim, skromnim i normalnim uvjetima života u kakvima Josip i ja, unatoč kontinuiranim medijskim napadima, pokušavamo odnedavno živjeti i u čijem duhu odgajamo našu predragu nam Lanu; ljubav, moralna odgovornost i razum nam ne dopuštaju da u ovim trenucima izlažemo našu svetu intimu javnosti. Na vaše upite vezane uz obred Josipova i mog vjenčanja, javnost treba samo biti obaviještena da privatne detalje tog ceremonijalnog obreda zasigurno nećemo i ne želimo prodati žutom tisku te da u istome namjeravamo biti najskromniji. Isto tako, nadovezujući se na vaš upit o mom odgoju djece, kako same Lane, tako i Josipova i mog budućeg djeteta, želim da javnost zna kako se moralno obvezujem da će uz mene rasti u miru, sreći i veselju te da nikakvim načinima i više nikada neću dopustiti da budu izložena bilo kojoj vrsti zlostavljanja kakvom je Lana nekoć, slučajnom i najvećom joj tragedijom prouzrokovanom očevom životnom pogreškom, bila i još je izložena, napisala je glumica u pismu Novoj TV te se potpisala kao Dolores Lambaša Radeljak.

GLUMICA DIKANU ŽELI BITI ČETVRTA SUPRUGA
Iako se na Facebooku potpisala kao Dolores Radeljak, glumica ne želi potvrditi je li se zaista udala. Dikanu bi to bio četvrti brak, a Dolores prvi. On je bio u braku s Bebom Lončar, Enom Begović i Vlatkom Pokos.

ZALJUBILA SE NA PRVI POGLED I ODMAH SE USELILA
Dolores Lambaša prekinula je prošlog proljeća dvogodišnju vezu s glumcem Franom Lasićem. S Dikanom se upoznala na ATP turniru u Umagu, a nakon povratka u Zagreb odmah se preselila u njegov stan

Idi na 24sata

Komentari 119

  • user_47661 31.05.2010.

    snork,bija san kod tebe u redakciji kad si pisao komentare preda mnom,prema tome-jedino redakcija 24 sata piše ove komentare. pazite.cmookk! a što e tiće Lea,nisi mu dostojan ni vezice vezivat,tako debeo i masan.

  • nemam pojma 31.05.2010.

    doli poludi, hočemo još

  • ikar3 31.05.2010.

    @manitou ima pravo.to je šiza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare