To je to što me zanima!

Leonarda Boban: Žao mi je što se više ne bavim dizajniranjem

Leonarda će Božić provesti u Zagrebu u krugu obitelji, a za Novu godinu možda skokne do vikendice na otoku Braču. Kaže da bi se voljela opet više baviti modom
Vidi originalni članak

Na 'Fashion Week' došla je i Leonarda Boban (47), koja je i sama nekad bila dio modne industrije i uspješna kreatorica.

- Pozvala me je prijateljica Suzy Josipović-Redžepagić. Revije su lijepe i začuđujuće su dugo trajale jer obično bude samo nekoliko komada - rekla je supruga bivšeg nogometaša i ugostitelja Zvonimira Bobana (47), koju se više ne može često vidjeti u medijima i na javnim događanjima.

- Bavim se s djecom, no baš sam rekla prijateljici da mi je žao da se ne zabavim modom malo više i opet vratim. Želja svakako postoji - kaže Leonarda koja će Božić provesti u Zagrebu u krugu obitelji, a za Novu godinu možda skokne do vikendice na otoku Braču.      

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mjato 14.12.2015.

    ne znam šta je spriječava da se ponovo bavi modom? možda to šta se bavi ugostiteljstvom?

  • marionx 14.12.2015.

    dali znate da njena prva usvojena kci ne razgovara s njom vec godinama.. otisla je , u podstanare i obitelj boban uopce ne vidja.. tuzna prica.

  • Almighty 14.12.2015.

    Prokleti Kinezi, sve je to njihovo maslo. A to nema veze sa siromaštvom što nitko ne kupuje njezine proizvode. Ja se inače oblačim ujutro kad ustanem iz kreveta. Sve iz second shopa. Tko li je u ovim hlačama što ih ja sad nosim umro prije mene i kako ? Čija je ovo krv na desnoj nogavici ? Kako da saznam da li su hlače original ili kopija ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare