To je to što me zanima!

Lepa Brena: Govore da imam karcinom, a ovo je prava istina

Pjevačica je komentirala glasine te izjavila da je potpuno zdrava. Tog je dana prošetala gradom i družila se s prijateljicom. Brena je pušila nargilu i nije skidala osmijeh s lica
Vidi originalni članak

Srpski mediji raspisali su se o narušenom zdravlju folk pjevačice, ali ona je sada odlučila stati na kraj glasinama. Špekuliralo se da Lepa Brena (56) ima povećane tumor markere, a ona je to demantirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To su potpune gluposti. Nemam rak, potpuno sam zdrava - rekla je za Blic.

Nakon toga, pjevačica je viđena kako šeta Beogradom i uživa s prijateljicom. Naručile su piće i pušile nargilu s okusom tropskog voća.

- Brena nije skidala osmijeh s lica i sa svima se fotografirala. Ubrzo su joj se pridružili prijatelji njezinih sinova i uživali su u piću i smijehu narednih nekoliko sati - ispričao je očevidac.

Brena je prije sedam godina proživjela je veliki stres kada je otkriveno da postoje velike šanse da dobije rak.

- Imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor Saša Ljubić mi je rekao da napravim taj zloglasni BRCA test, gdje se pokazalo da imam mutiran gen i da imam velike šanse da dobijem rak dojke. Tumor marker, koji sam imala tada, bio je jako povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku - otkrila je u svibnju pjevačica.

Bila je jako uplašena i kroz glavu su joj prolazile užasne slike.

- Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vrijeme i znati kako se boriti s njima nego bježati od istine - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Ludjo 05.07.2017.

    Čini se da ju admin voli jer briše svaki moj komentar

  • Herzog(315178) 05.07.2017.

    Fahreta Jahić .

  • Dalibor0704 05.07.2017.

    Za koga je ovaj članak? Pupovca i braću? Napišite koliko je članaka o Hrvatima u SRB novinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare