To je to što me zanima!

Lepa Brena na koncertu u Ljubljani: Sve vas volim

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, nastupila je sinoć pred prepunom dvoranom Tivoli u Ljubljani i oduševila obožavatelje
Vidi originalni članak

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, nastupila je sinoć pred prepunom dvoranom Tivoli u Ljubljani.
- U ime svih onih starih vremena kada smo se družili lijepo: uđite slobodno, u naš svijet muzike, ljubavi i dobrog raspoloženja jer smo ovo kreirali 17 godina. Kada vas vidim večeras ovdje, shvaćam da imam i vas, hvala vam - poručila je Lepa Brena svojim obožavateljima. Za zagrijavanje publici je otpjevala svoj veliki hit  "Uđi slobodno", prenosi Index. Podršku supruzi došao je dati i Slobodan Živojinović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Žani 23.03.2009.

    http://www.youtube.com/watch?v=XiPIClCaah0

  • Žani 23.03.2009.

    hahahah uspoređujete Brenu i Severinu. Neče Seve nikad biti takva zvezda kao Što je Brena!!! Ona je u njenim godinama več imala uspješnu karijeru i porodicu, što se za Seve baš nemože reči ni jedno ni drugo!!! A šta se tiče koncerta stvarno je bio nezaboravan, puna dvorana ljudi koji su plesali i pjevali sa njom sve njene pjesme!!! I ako je ulaznica bila 39€ taj koncert je bio vrijedan tih eura, kasnila je sa koncertom samo 15 minuta, pjevala 3 sata i imala samo jednu pauzu od 15 minuta, tri puta se je vratila na binu, čak je i zaplakala od radosti kad je vidjela kako narod voli nju i njene pjesme, a zapjevala je i JUGOSLOVENKU! I več razmišljam da idem i na taj koncert što če ga imati 23. maja u Zagrebu! Stvarno je bilo super, nečete požaliti vi koji čete iči na njen koncert a vi koji je ne slušate i ne volite ne pljujite po njoj i ne mješajte je sa politikom!!! Lijep pozdrav svima iz Maribora :-)

  • tajnamoja 23.03.2009.

    Ko Severina, gdje god dođe, kaže Zagreb poludi, Split poludi, itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare