To je to što me zanima!

Lepa Brena nakon Zagreba pjeva i u splitskoj Areni?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brena je otkrila da ona nikad i nije otišla iz Splita budući da ju za taj kraj vežu ljudi, pjesme i uspomene. Split će ugostiti Čolića i Balaševića
Vidi originalni članak

Prije mjesec dana Lepa Brena (48) napunila je zagrebačku Arenu. Srpska pjevačica nije tada mogla kontrolirati emocije te se nekoliko puta rasplakala pred petnaestak tisuća obožavatelja. Slobodna Dalmacija prenosi kako će u listopadu Lepa Brena nastupati u Spaladium Areni. Izvori bliski upravi splitske dvorane potvrđuju ove navode. Na pitanje da li dolazi u Split, Fahreta Živojinović je za Slobodnu Dalmaciju izjavila kako ona nikad i nije otišla iz tih krajeva budući da je za Split vežu ljudi, pjesme i predivne uspomene. Otkrila je da trenutačno priprema turneje po Australiji, Americi, BIH, Sloveniji i Hrvatskoj. Prije zagrebačkog nastupa je ispred Arene prosvjedovalo 200-tinjak branitelja.

U SPLITU I ČOLA TE BALAŠEVIĆ
Nakon što je zapalio publiku u Zagrebu i Opatiji, Zdravko Čolić će imati priliku učiniti isto i u Splitu 16. listopada. U grad pod Marjanom bi navodno u prosincu trebao doći i Đorđe Balašević, ali konačna potvrda tog koncerta ovisi o sponzorima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_34983 21.07.2009.

    KWTTD- koji ljudi ih vole? splitske blatine, 5 % jugosa i nostalgičara te tvorevine u st-u i bih doseljenici? umro sam od smijeha kad je nedavno jedan bih-pjevač rekao kako je dirnut koliko je dobio telegrama iz hrvatske kad se ozlijedio. da nije znao da ga u hrvatskoj tako vole. pr. općina kaštela-do 1991.g. cca 12-15 tis stanovnika, danas 50 tak tis. stanovnika. aj pogodite, odakle su doselili. ne da imam nešto protiv njih, nego je to činjenica. što se mene osobno tiče, ja nebih da pjeva ovdje. ponavljam jedan komentar-nije ni berlinska filharmonija klala židove, pa su joj tek nedavno dozvolili da gostuje u izraelu.

  • bluesky 21.07.2009.

    i prije nego me napune minusima oni koji vuku paralele izmedju brene i thompsona ,zelim samo reci da mrzim dvostruka mjerila u ovom drustvu.ako moze brena u gostima moze i Marko kod kuce pa neka narod odluci a to se najbolje vidi po prodaji karata.samo se nadam da nece izac u cetnickoj uniformi s kojom je paradilrala...sad ce se javit dusebrznici kako je ona spasavala oca bla bla...i thompson je spasavao svoje mjesto ali mu se to strasno zamjera a uspjeh u ovom drustvu se ne oprasta.bilo ciji.

  • bluesky 21.07.2009.

    Sitnije cile sitnije pokaži mi najhitnije....prodali su naše snove Judini sinovi suvo zlato bacili u blato,pred vratima opet tuđim za pravdu molimo težak sada križ mi nosimo....čačak,čačak šumadijski rokenrol to je život moj i tvoj ojjjojojoj...pukni puško poludit ću,nema drage ostarit ću,pukni puško nek me nema,evo zore tko zna šta se spremaa...i sad vi ovo usporedite!Thompson pjeva sasvim nešto drugo i stvorio je karijeru u vrijeme rata.brena je pjevala puno prije njega i deklarira se kao yugonostalgičar.pamtim je dobro, žarila je i palila davno prije Marka kad nismo ni slutili što nas čeka.u ratu se nije iskazala za tu istu publiku koju kaže da voli a pogotovo svoju bošnjačku braću.ja ne znam za nijedan humanitarni koncert s kojim bi pomogla stradale muslimane iz Srebrenice,Brčkog(rodnog grada)ili bilo koje mjesto u Bosni.Marku je to svakodnevica.On je barem za svoje rodno mjesto učinio više nego itijedan prokleti političar.Za Brenu i Brčko neznam,možda netko zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare