To je to što me zanima!

Lepa Brena ponovno nastupa u Zagrebu i Makarskoj!

Nakon koncerta u zagrebačkom klubu The Best, nastupa u Makarskoj 31.srpnja i 01. kolovoza u open air diskoteci 'Petar Pan' u makarskom gradskom parku
Vidi originalni članak

Dvije godine od zadnjeg nastupa u hrvatskoj metropoli, najveća estradna zvijezda ex-Yu Lepa Brena ponovno dolazi u Zagreb. Nastupit će u najpopularnijem zagrebačkom klubu 'The Best' u petak 15. svibnja od 23 sata.

- Bit će to koncert s mojim potpisom, dakle jako puno dobro zabave, pozitivne energije i nezaborave atmosfere. Moja publika i ja imamo poseban odnos, a u to će se uvjeriti svi kojima je dobra zabava na prvom mjestu. Naravno da smo, kao i uvijek, pripremili i pokoje zanimljivo iznenađenje, ali  ne bi bilo iznenađenje da ga odmah otkrijemo. Neizmjerno se veselim ovom koncertu i daljnjem nastavku hrvatske turneje, istaknula je Lepa Brena.

Nakon Zagreba, idući koncerti u Hrvatskoj, u Makarskoj 31.srpnja i 01. kolovoza u open air diskoteci 'Petar Pan' u makarskom gradskom parku već su skoro rasprodani pa organizator nepuna četiri mjeseca unaprijed namjerava otvoriti i treći datum.

-  Nema boljih vijesti nego kad čujete kakve su povratne reakcije moje vjerne publike, kaže ponosna Brena.

Na koncert u Zagreb doći će u pratnji svoje obitelji, a u Makarskoj će biti u društvu svojih prijatelja iz svjetskog jet-setta koji će ljetovati u blizini. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ALEXANDARVELIKI 18.04.2015.

    kad nasi lete u bg i tamo zaradjuj za kruh pa sta fali da oni dodju vamo.. i Teraza i Toni su lajali za Srbiju i cetnike slikali se sa Tudjmanom pa opet odleze da pjevaju i sa zarade od samih srba.. dal skuliraj te se.. kad nemamo kvalitetnih pjevaca ko nam kriv.. lol

  • liliana 18.04.2015.

    Karlovac je jedini grad koji nije dopustio da ona nastupa,bravo Karlovčani.Tu mislim na ljude,a ne čelnike Karlovca.

  • Anowack 17.04.2015.

    samo da bre Boba ne bude sa njom jer ako bude sljedi unfall je vec tu ..znaci pad,popikavanje ,lom ...kao sve slucajno ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare