To je to što me zanima!

Lepa Brena svoj 53. rođendan proslavila je u običnoj pidžami

Nekoliko minuta prije ponoći, prijateljice s darovima 'banule' su joj na vrata. Dobila je veliki buket cvijeća, a prijateljice je počastila ukusnom hranom i finim bijelim vinom
Vidi originalni članak

Za 53. rođendan pjevačica Lepa Brena ugodno se iznenadila kad su joj u beogradsku vilu, nekoliko minuta prije ponoći, prijateljice s darovima 'banule' na vrata.

Dobila je i veliki buket cvijeća, a prijateljice je počastila hranom i bijelim vinom. Brena je s ekipom tulumarila u pidžami, a slavlje je potrajalo do zore na terasi njezine vile na Bežanijskoj kosi. 

- Tek smo počeli! Nastavak u Miamiju s obitelji - napisala je Brena ispod fotografija koje je objavila na Twitteru. 

Najveća balkanska zvijezda otvoreno o karijeri i obitelji

Idi na 24sata

Komentari 179

  • Emma55 30.10.2013.

    imate nešto protiv žene koja s 53 godine izgleda ko bomba?ljubomorni ste jer je ostvarila tolike uspjehe i u poslovnom i u privatnom životu i što je stvorila karijeru kakvu nitko nikad nije niti neće?da nije išla na zatezanje (što je potpuno normalno jer je u jer se bavi takvim poslom koji zahtjeva da izgleda gotovo savršeno) onda biste ju vrijeđali na neki drugi način??spustite se na zemlju..

  • jožina 23.10.2013.

    ako ovako izgleda prije spavanja.... svaka čast.

  • cvita1 23.10.2013.

    ma ....sređivala se ona.....namješteno snimanje.....nije to..tek tako ...banule prije...iznenađenje...ajme...a..ja...u ..pidžami..išla leć...evo me.. nema veze ...glavno da ste došle ...hahahahhhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare