To je to što me zanima!

Let 3 prvi put svirali u Vintage Baru, 'odradili' su sve hitove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bend je u Zagrebu odsvirao sve svoje najveće hitove uključujući i "Ero s onoga svijeta", "Tazi tazi", "Profesor Jakov", "999", "Omađijaj me" i "Dijete u vremenu"
Vidi originalni članak

Riječki rockeri Let 3 u četvrtak navečer prvi put su nastupali u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Bend se na pozornici pojavio oko 22.45 sati, a koncert su otvorili pjesmom "Hvala Tebi Kriste". 

Uvijek raspoloženi Damir Martinović Mrle publici je nekoliko puta objasnio da mu je jako drago što nastupa u Vintageu, a publika mu je uzvratila dobrom atmosferom.

Bend je u Zagrebu u četvrtak odsvirao sve svoje najveće hitove uključujući i "Ero s onoga svijeta", "Tazi tazi", "Profesor Jakov", "999", "Omađijaj me" i naravno "Dijete u vremenu", pjesmu koju je publika sama otpjevala.

>>> Let 3, TBF, Rambo Amadeus i ostali nastupali su na Šalati

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SIROTA JA_1 27.09.2013.

    Možda bi i otišla na njihov koncert da ne mašu svojim spolovilima..fuj..gade mi se nekako!

  • oko27 27.09.2013.

    Bum bum, mi smo prikaze, bum bum..da mi netko i plati ne bih isla na njihov concert! sprdacina!

  • alen1966 27.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare