To je to što me zanima!

Let 3 sa srpskim i slovenskim predstavnicima o taktičkom glasovanju: Sad ćemo tako i mi

Ako mogu sjevernjaci možemo i mi, poručili su Let3 uz predstavnike susjednih država aludirajući na međusobnu podršku susjednih država na sjeveru, što dečki žele postići i na Balkanu
Vidi originalni članak

Predstavnici Eurosonga u ponedjeljak su sadili stabla na Eurovizijskom brijegu, a pritom su snimili i video. Na videu su naši predstavnici Let 3, slovenski Joker Out i srpski Luke Black koji jednoglasno poručuju gledateljima da glasaju za susjede na Euroviziji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako mogu sjevernjaci možemo i mi. Glasajte za svoje, ŠČ! - rekli su u videu i tako pokrenuli svojevrsnu kampanju 'Ako mogu sjevernjaci, možemo i mi - glasajte za nas na Euroviziji' kao odgovor na taktičko glasanje sjevernih naroda i međusobnu podršku umjetnika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. 

Po povratku iz Izraela, Let 3 će u srijedu točno u podne predstaviti Zlatni traktor s kojim će ići u Liverpool.

- Posadili smo ovo naše drvo i zalili ga da raste dugo. Veliki smo borci za očuvanje prirode i za prigodu odlaska na Euroviziju izrađujemo električni traktor, odnosno 'Zlatni traktor'. Zlatni je jer koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu - rekao je Mrle.

SVI VOLE MAMU ŠČ! VIDEO Euforija zbog Leta 3: U Poljskoj više od 2000 fanova pjevalo u isti glas 'Mamu ŠČ!'

- Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost - dodao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

Let 3 je nastupio u ponedjeljak navečer pred oko 3000 obožavatelja Eurovizije na izraelskom službenom pred-partyju Israel Calling, time su riječki rockeri uspješno zaokružili prvi dio svoje promo turneje po Europi. Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu, odmah su po izlasku na pozornicu digli publiku u dvorani na noge, koja je s njima pjevala 'Mama ŠČ!' od početka do kraja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli wiwibloggs (@wiwibloggs)

Vrhunac tog nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove. Potvrdio je to i Wiwiblogs najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima posvetio sinoć nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let 3 razvalio na pozornici. 

Da je ŠČ groznica zahvatila i Izrael bilo je vidljivo i prije nastupa jer su se mnogi fanovi s prepoznatljivim ŠČ kapama, koje već nazivaju ŠČ Army, po svaku cijenu htjeli upoznati i slikati sa hrvatskim predstavnicima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bedanc 06.04.2023.

    Pali traktor za povratak iz Liverpoola

  • max4422 04.04.2023.

    ode sve to predaleko

  • pusi pimpeka 04.04.2023.

    Ja volim zezanciju, a LET 3 su mi dragi. Al kaj ta Eurovizija i cirkus baš sad mora biti. Za vikend je najveći kršćanski blagdan. Ovo mi nejde skupa. Al hebiga, koga je još u EU, samim tim u HR briga za običaje, obitelj i Uskrs.

Komentiraj...
Vidi sve komentare