To je to što me zanima!

Let 3: Sveti Otac nas je ovlastio za oprost grijeha

Članovi Leta 3, Mrle i Prlja obećali su kupcima kako će, ako zapišu imena u knjigu grijeha, moliti za njih pa će manje vremena provesti u čistilištu
Vidi originalni članak

Odjeveni u biskupe, Damir 'Mrle' Martinović i Zoran 'Prlja' Prodanović 'krstili' su reizdanja prva dva albuma.
- Nama novci, a njima oprost za grijehe - rekao je Mrle prilikom promocije 'Two Dogs Fuckin'' i 'El Desperada' u Dallasovom dućanu u Zagrebu. Glazbenici su se pohvalili kako ih je za oprost ovlastio Sveti Otac. Kupci su imali priliku upisati svoja imena u knjigu grijeha. Mrle je objasnio kako će se oni moliti za njih pa će manje vremena provesti u čistilištu. Naglasio je kako oprosta nema za one koji su lizali, masturbirali i dobivali u guzu.
- Mi smo se spasili tako što smo snimili te albume, nadamo se da će naši obožavatelji shvatiti da će im samo preko nas grijesi biti oprošteni - rekao Damir Martinović, pjevač i basist grupe Let 3.
- Rock'n'roll je mješavina seljaštva i visoke umjetnosti - objasnio je Mrle kakvim se poslom bavi. Prvih pet kupaca imalo je priliku kupiti reizdanja za simboličnih 10 lipa.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • viagra 18.12.2009.

    ajmo decki malo sprdacine dugo vas nije bilo

  • LET 2 18.12.2009.

    Neeeee !!!!!!!! Momci,prominit ću nik zbog vas...u šta ste se pritvorili zadnje 2 godine - privlačite pažnju jeftinin trikovima,niste umjetnički originalni više! Ovo ne spada pod umjetnost nikakve vrste, a meni nije niti smišno...A veliki san fan vaše muzike,naročito ranijih vaših uradaka,na koncertima ste vrh,ali koji je ovo kur.. - ŠTA VAN SE DOGAĐA???

  • serpentine 18.12.2009.

    kako mi ide na k... taj let3,stalno iste fore i iste sheme.ti orginalnu ideju u glavi nisu imali vec jako jako dugooo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare