To je to što me zanima!

Let 3 želi zabranu Crkve u Sloveniji, a puku nude 'šit'

Album "Živa pička" dobro prolazi u Hrvatskoj jer su Hrvati pizde, smatra Let 3. Ne sumnjaju da će album, iz istog razloga, prihvatiti i u Sloveniji
Vidi originalni članak

Kontrovezna riječka skupina Let 3 nedavno je objavila novi proglas. U prethodnom su istaknuli želju da pred Papom meditiraju lupanjem kur... u čelo te kako bi "poprčili" A. Stankovića. U novom priopćenju članovi benda bave se susjednom Slovenijom.
- Slovenci su kulturan, fin narod. Mi bi se rado doselili k vama, uvjereni da bi naš umjetnički doprinos ovdje bio poželjan i cijenjen. Pored Ljubavi, Plemenitosti i Umjetnosti koje bi Let 3 donio Slovencima, spremni smo svakom slovenskom državljaninu koji se rukuje s nama darovati komad droge ('šita'). To je naš znak pažnje za gostoprimstvo koje očekujemo. Međutim, tražimo da se u Sloveniji zabrani djelovanje Katoličke crkve. Datum početka zabrane neka bude 1. rujna 2009. godine. Do tada tražimo da se NEDJELJOM zabrani rad Crkvi u cijeloj Sloveniji osim u Kliničnom centru Ljubljana - stoji u priopćenju.
Let 3 traži i da Katolička crkva subotom radi samo sa 50% kapaciteta, odnosno da se isključe apostoli Bartolomej, Šimun, Filip, Jakov Zebadejev, Tadej i Toma. Ostalih šestero apostola mogu slobodno sudjelovati u liturgiji i ostalim poslovima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • da reknem 27.01.2009.

    zanimljivo da kada kliknem \"dobar\" ili \"loš\",da se ništa ne događa.hvala onima koji su mi to uradili.

  • d1n2 27.01.2009.

    Još jedan žalostan primjer što droga može učiniti od ljudskog bića....

  • odad 27.01.2009.

    kad te jednom pizda opizdi. nadam se da cu ta pizda biti ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare