To je to što me zanima!

Letovci kleknuli pred portret bivše premijerke pa je pozvali na koncert: 'Jaco, na popisu si!'

Rokeri su i ranije pokazali 'interes' prema Jadranki Kosor. U videospotu pjesme 'Omađijaj me' 2013., pojavili su se upravo kao bivša premijerka
Vidi originalni članak

Nakon što su najavili spektakl na zagrebačkoj Šalati u subotu, riječki rokeri Let 3 pozvali su posebnu gošću na koncert. I to u svom stilu. U zlatnim kostimima i instalacijom na glavi, koja podsjeća na aureolu, stali su u krug, prekrižili ruke i kleknuli pred portret Jadranke Kosor (70). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jaco na popisu si, dođi na Šalatu ovu subotu bit će super! - poručili su uz video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Letovcima, koji su na jedan dan postali 'anđeli' u zlatnim kostimima, bivša premijerka se nije javila. Ali, lajkala im je video.

Rokeri su i ranije pokazali 'interes' prema Jadranki Kosor. U videospotu pjesme 'Omađijaj me' 2013., pojavili su se upravo kao bivša premijerka. 

LETOVCI OBEĆAVAJU LUDI PROVOD 'Na ŠČalatu s nama stižu zbor i orkestar. Na Eurosongu je bilo 6 ljudi na bini, sad će ih biti 100'

A onda, deset godina kasnije, Kosor je 'uzvratila' interes. Upravo kada je zapjevala njihov hit 'Mama ŠČ!' u showu 'Masked Singer'. Ispod maske Kraljice oduševljavala je gledatelje ispred malih ekrana, ali i publiku u studiju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Poštenjak_1111111 01.09.2023.

    Jaco puno ti hvala što si kresala mirovine, dao Bog da ti taj novac bude za ljek

Komentiraj...
Vidi sve komentare