To je to što me zanima!

Lice Zrinke Cvitešić osvanulo na velikom plakatu u Los Angelesu: 'Izgleda da smo sve bliže i bliže'

Hrvatska glumica je jedna od glavnih zvijezda nadolazećeg visokobudžetnog Amazonovog serijala 'The Power', koji će na streaming platformi biti premijerno prikazan 31. ožujka
Vidi originalni članak

Nakon što smo prije više od mjesec dana mogli vidjeti prve kadrove sa snimanja novog serijala, Zrinka Cvitešić (43) nedavno se pohvalila i kako je njeno lice osvanulo na plakatu poznatog Sunset Bulevara.

Hrvatska glumica je jedna od glavnih zvijezda nadolazećeg visokobudžetnog Amazonovog serijala 'The Power', koji će na streaming platformi biti premijerno prikazan 31. ožujka. Utjelovila je lik bivše prve dame Moldavije, Tatiane Moskalev.

- Ovo je izašlo jučer na Sunsetu u Los Angelesu... Izgleda da smo sve bliže i bliže... - napisala je Zrinka na svom Instagram profilu uz fotografiju plakata na kojemu su se mogle vidjeti i ostale glumica poput Toni Collette (50), Rie Zmitrowicz, Halle Bush i Auliʻi Cravalho (22).

ZAJEDNO SU OD 2014. Zaljubljeni Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali na predstavi

Na fotografiji koja je izašla uoči premijere Zrinka je pozirala u elegantnoj bijeloj kombinaciji, a na licu je imala i jaku šminku.

Inače, 'The Power' je adaptacija istoimenog bestselera Naomi Alderman (49). Zrinka je tako nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila ulogu i u visokobudžetnom Amazonovom serijalu.

NA PROLJEĆE PREMIJERA Žene imaju moć: Zrinka Cvitešić objavila prvu najavu za seriju u kojoj glumi bivšu prvu damu

Radnja se vrti oko skupine tinejdžerica koje misteriozno razviju posebnu moć koja im omogućuje da ubijaju ljude strujom. Ubrzo se takva moć pojavi u svakoj ženi na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Imperatrice 09.03.2023.

    Meni je ova žena super, primjer kako se može biti normalan, a istodobno ostvarena u svojoj karijeri. Još treba napomenuti da je i partnerica nogometaša. Može se, kad se hoće. Problem je kod ostalih što se na silu guraju i previše žele biti ono što nisu, a Zrinka je jednostavno Zrinka i živi svoj život. Sretno dalje i u poslu i na privatnom planu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare