To je to što me zanima!

Lidija Bačić otkrila tajnu svog izgleda: Ne idem u teretanu

Koncerti su moji treninzi pa za teretanom nemam potrebu. Adrenalin, energija... pa ja na pozornici pretrčim par kilometara s utezima, kaže atraktivna pjevačica Lidija Bačić
Vidi originalni članak

Osim glasa, jedan od aduta pjevačice Lidije Bačić svakako je i njeno senzacionalno tijelo, a sada je odlučila otkriti tajnu dobrog izgleda. Njena tajna, vjerovali ili ne, nema apsolutno nikakve veze s teretanom i strogim režimom prehrane.

Naime, Lidija je jedna od rijetkih sretnica za čiji je izgled zaslužna priroda te se ne mora opterećivati što i koliko jede, a za teretanom, kaže nema potrebu.

- Moji koncerti su moji treninzi. Kad dva puta tjedno imate koncert po dva i pol sata, na teretanu ni ne pomišljate. Adrenalin, energija...  pa ja na pozornici pretrčim par kilometara s utezima - kaže atraktivna pjevačica.

Lidija kaže da ne pazi na prehranu i jede sve - od nezdrave hrane pa do ribe, a tajna njenog izgleda je u konzumaciji velikih količina voća, pogotovo lubenice, malina i jagoda, što preporučuje svim ženama koje žele dobro izgledati,.

Poput svih žena, i lijepa pjevačica ima dane kada se ne osjeća lijepom. Ipak, priznaje da se najbolje osjeća u svojoj koži i sama je sebi najzgodnija u - trenirci.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • muskarac 07.05.2016.

    znamo lidija mi svasta, ne pricaj gluposti i ne sramoti se u teretani si svako malo

  • plik 06.05.2016.

    Dobro rece netko: kaj se izgleda tice, Sevka i Rozga zajedno nemaju sansi!! Kaj je je.. Ali, s glasom bih bio puno oprezniji u hvali, meni je to tak, prosjek.. Dosta cura s Voicea ju pojede, tak da nist senzacionalno. A opus.. Uuuf, jos jedan orijentalni izricaj, kao o da joj je Rozga bila mentor.. Steta..

  • lolitta 05.05.2016.

    aj ne se** molim te, znam,ali pouzdano znam da si u teretani bar 3 puta tjedno i najvise radis vjezbe za gu**** koju iskreno da se ne preznojis oko tih vjezbi ne bi ni imala. prema tome ne se** molim te

Komentiraj...
Vidi sve komentare