To je to što me zanima!

Lidija Bačić: Pa prije bih pojela travu nego odustala od pobjede

Splitska pjevačica pozorno prati svaku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Uvjerena je da ćemo osvojiti Svjetsko prvenstvo, a otkrila nam je i kako dobro igra nogomet. Da je muško igrala bi kao napadač
Vidi originalni članak

Izborniku Daliću savjetovala bih da održi sjajnu energiju koju igrači na svakoj utakmici donose na teren, rekla je Lidija Bačić (32). 
Pjevačica nam se pohvalila da, kao pravi domoljub, ne propušta nijednu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije. Vatrene je, dok su igrali protiv Islanda, bodrila gledajući utakmicu s bratom Frankom.


POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Utakmica s Islandom svidjela mi se malo manje nego ona s Argentinom, kad smo s 3:0 potpuno izdominirali i razbili Messija i ekipu. Međutim, broje se rezultati i bitno je da smo ih rasturili - kaže Lille.
Zlatku Daliću savjetovala bi i da na teren stavi još kojeg napadača.


- Da sam muško, bila bih napadač i zabijala bih golove - tvrdi pjevačica.
Otkrila je da dobro igra nogomet. 
- Visoka sam 179 cm pa imam duge noge. Precizna sam i ne odustajem. Bila bih prevaga. Kad ne ide, ja sam ta koja uzme loptu i donese pobjedu. Prije bih pojela travu, nego odustala od pobjede - odlučna je Lille. Ističe da je takva i u glazbi, a dodaje da je Svjetsko prvenstvo za nju posebno razdoblje.


- Lijepo mi je kada ljudi skupa slave i malo zaborave na brige kojih u našoj zemlji, nažalost, ima puno - ističe pjevačica. Najljepši joj je trenutak utakmice, priznaje, kada Vatreni izlaze na teren i kada svira himna.


LIDIJA SE 'KUPA' NA LIVADI Fotkom u kadi pokazala kako joj grudi izgledaju 'iz zraka'

- Sigurno je veliki ponos biti među jedanaestoricom koja predstavljaju Hrvate u svijetu. Sva srca kucaju s njima - kaže Lille. Repku, dodaje, obično prati uz kokice i malo alkohola. Uvjerena je da će naši Vatreni u finale.


- Ne sumnjam da ćemo osvojiti Svjetsko prvenstvo ove godine. Tko zna, možda odem i u Rusiju na finale - ispričala je Bačić.
U šest godina odradila je 570 koncerata pa tako ni ovo ljeto neće odmarati.

VJEROVALI U POBJEDU 'Vatreno za vatrene': Evo kako su slavni Hrvati bodrili repku


- Budući da sam dogovorila 30 koncerata, snimam nove pjesme i spotove te otvaram svoj online shop, pa čak kriptovalutu, teško mi je išta planirati. Međutim, nadam se da ću bar naći vremena da se koji put okupam u moru - zaključila je Bačić.

PONOSNA HRVATICA Nakon Thompsona i Prljavog kazališta: Bačić osvaja Knin

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • _Varešak_ 10.07.2018.

    Ima dobre noge.

  • BarunMunchausen 10.07.2018.

    Je t'aime malena, idemo do kraja.

  • pero2465 02.07.2018.

    dosadna,samo svoje atribute pokazuje posvuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare