To je to što me zanima!

Lidija Bačić poručila: Nemam sponzora niti mrlja u karijeri

Zaključila je i kako je neprocjenjivo biti bez bivših i novih ljubavi, umjetnih naslovnica časopisa, voljeti glazbu te se probuditi sama. Pohvalila se i kako uživa čistog obraza u hotelskoj sobi koju je sama platila
Vidi originalni članak

U zemlji gdje je sve čudno, lijepo je biti nepotkupljiva i ponosna, otkrila je Lidija Bačić (32) svojim obožavateljima.

Nakon što je dan provela čitajući, kako kaže, 'ludilo medijskih objava i komentara o svim sferama društva', atraktivna pjevačica zaključila je kako je neprocjenjivo biti bez mrlja u karijeri, bez sponzora, bez bivših i novih ljubavi, umjetnih naslovnica časopisa, voljeti glazbu te se probuditi sama.

Pritom se i našalila kako se ipak nije probudila sama, već s prijateljicom Katarinom.

- Snimam novi spot i osjećam se sretna s 32 godine - pohvalila se Lidija te dodala kako je sretna što s prijateljicom može uživati čistog obraza u hotelskoj sobi koju su same platile.

- Volim sebe i poštene ljude oko mene - rekla je Lidija. Poručila je kako ne fotošopira svoje fotografije te kako sjajno pjeva jer ima 'i stas i glas'.

- Nenadj**ivo mi je što sam sve vrijeme svoja i nemam nikoga kome dugujem išta jer je vjerovao u mene više od mene - zaključila je Lille.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • korisnik1234567 31.10.2017.

    Fascinantan je trud hejtera koji daju na svaki dobar komentar o Lille milijun minusa a na svaki los milijun lajkova :)Nikome na portalu ne daju toliko komentara i to samo Lidiju čini još vecom i puni joj koncerte i slavu, a i čini je najklikanijom i najkomentiranijom na svakom portalu Znaci da hejteri u biti rade za Lidiju nesvjesno joj pune dzepove😂

  • korisnik1234567 31.10.2017.

    GoLille

  • peppito 29.10.2017.

    prelijepa žena, izglade kao avion.. uski struk, bokata, guzata, sisata pa još to sve na duugačkim nogicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare