To je to što me zanima!

Lidija Bačić u mini badiću zavodi u tuš kabini, otkrila oblu guzu

Na sebi je imala crni bikini koji je jedva prekrivao njezine obline, a pozom je istaknula svoju isklesanu guzu. Njeni pratitelji nisu skrivali oduševljenje, a u komentarima su se nizali komplimenti
Vidi originalni članak

Pjevačica Lidija Bačić (36) nastavlja oduševljavati obožavatelje s fotografijama u bikiniju, a ovaj put se pohvalila guzom u prvom planu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska pjevačica objavila je fotografiju u minijaturnom bikiniju dok pozira u tuš kabini. Leđima se okrenula prema kameri i istaknula svoju isklesanu guzu.

Na sebi je imala crni bikini koji je jedva prekrivao njene obline. Njeni pratitelji bili su oduševljeni ovim izdanjem.

- Savršena si ljepotice - nizali su se komplimenti ispod fotografije.

- Predivna mlada žena - poručili su joj i komentirali da je 'apsolutno predivna'.

POČASTILE PRATITELJE Ljeto još nije ni počelo, a one se već skidaju: Poznate Hrvatice pokazale obline u bikinijima

Lidija je nedavno 'zapalila' Instagram fotografijom u crvenom gornjem dijelu badića i mini traper suknji. Tada su mnogi pohvalili njen bujni dekolte kojim se pjevačica ponosi.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • viktoria violeta 18.06.2022.

    Njoj očuto u životu fali puno toga a ponajvise pažnje i pameti. Zato mora svako malo izbacit sliku ili video sebe polugole. Nek vec jednom izbaci neki pornič da i to ljudi vide pa da jednom imamo mir od tog njenog naslikavanja. Več su dosadni sa tim njezinim slikama i videima po portalima. Ocito je da žena ima neke komplekse i frustracije, a za to postoje doktori. Nek se ide ljeciti.

  • fellix 27.05.2022.

    Njoj se ne čudim.....njoj nije sve u glavi u redu. Što će reći sinu na te fotografije. Čudim se Čarliju da tako nešto dopušta. Imao sam visoko mišljenje o njemu ali očito sam se zaj.....!!!!

  • 27.05.2022.

    Ovo pjevačica!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare