To je to što me zanima!

Lidija dijeli vruće fotke: Pozirala u boksericama s likom Homera

Lidija na fotografijama često ističe bujne atribute, a ovoga puta u prvom planu bila je njezina stražnjica. Oduševljeni pratitelji pisali su joj komplimente ispod nove objave
Vidi originalni članak

Homer spava mirno, napisala je pjevačica Lidija Bačić (35) u opisu nove provokativne fotografije. Splićanka je pozirala okrenuta leđima u majici, koju je podignula do ispod grudi, te u boksericama s likom Homera Simpsona. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lidija Bačić pjeva 'Don't Start Now' 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lidija na fotografijama često ističe bujne atribute, a ovoga puta u prvom planu bila je njezina stražnjica. Oduševljeni pratitelji pisali su joj komplimente ispod nove objave.

- Homer je sretnik - napisao je obožavatelj Lidiji.

Pjevačica u posljednje vrijeme objavljuje fotografije i videa sa snimanja. Nedavno je objavila snimku na kojoj je odjevena u oskudni kupaći kostim, a vizažistica joj po grudima i trbuhu nanosi sjaj. 

- Nakon make upa, na kožu se pred snimanje dodaje malo sjaja - napisala je Lidija u opisu videosnimke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Osim raznih snimanja, kojima se sada posvetila, Lidija je našla i novi izvor zarade. Snima video čestitke. 

- Želiš da Lidija tebi ili nekome tvome snimi video čestitku za rođendan, svadbu promociju, party...? Naruči je - napisala je. Cijena Lidijine čestitke iznosi 1.000 kuna s uključenim PDV-om. 

POGLEDAJTE INTERVJU S LIDIJOM BAČIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 74

  • triumph 04.03.2021.

    Što volim kad godina izda sve poskupi a pojeftini govra.Kamol sreće da ovo potraje još barem pet godina,Biti će ovakvoga mesa za sitnu paru.

  • triumph 04.03.2021.

    Očito da ova vremena pokazuju da zgodne pjevačice imaju možda jedinu šansu da prežive postati jevačice.Na jahtama šeika za vikend trpanje dobiješ love koliko nećeš za deset godina guženjem po drušvenim mrežama kao na fotografiji.

  • 04.03.2021.

    Najljepsa zena u Hrvatskoj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare