To je to što me zanima!

Lidija iz 'Braka': Svaki dan mi se javljaju dečki i govore mi što bi mi i kako radili, a ja ih odbijam

Zar bih ja trebala svakoj muškoj osobi koja nešto želi sa mnom, dati ono što želi? Najzanimljivije mi je to što su mi svi napisali da me žele zato što sam im jako dobra. Nitko nije doživio moj dio te priče, kaže Lidija
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja prve sezone sociološkog eksperimeta 'Brak na prvu' Lidija Stević (39) vrlo je aktivna na društvenim mrežama nakon sudjelovanja u showu, a sad se pohvalila i kako joj pristiže velik broj poruka. Ono što ju je razljutilo je što joj se većinom javljaju muškarci s lošim upadima, koji se potom naljute kad ih odbije.

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz 'Braka na prvu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zadnjih dana se stalno pitam otkud muškarcima toliko samopouzdanja i zašto misle da su Bogom dani? Svaki dan mi se u inboks javi barem jedan muškarac da me obavijesti što bi mi sve i kako radio. A kako ja nisam zainteresirana za upade tog tipa, kao ni za muškarce koji su puni sebe i koji su bez kulture, obično me optuže da sam ljuta ili nad**ana - požalila se učiteljica hrvatskog jezika. 

Lidija tvrdi kako muškarci ne shvaćaju da ih odbija zbog toga što joj se nimalo ne sviđaju. 

- Zar bih ja trebala svakoj muškoj osobi koja nešto želi sa mnom, dati ono što želi? Najzanimljivije mi je to što su mi svi napisali da me žele zato što sam im jako dobra. Nitko nije doživio moj dio te priče, a to je da on meni nije dobar. Ne razumijem. Muškarca se ne smije odbiti ili? Kao da mi je taj neki lik iskazao najveću čast što mi se obratio, jer sam ja njemu dobra - zaključuje Lidija. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Sheeba 29.06.2020.

    Uf...sve se bojim kako je to istina...

  • bruno733 29.06.2020.

    Stara koka. Al bogami treba za nju zivaca kobza cijelu vojsku.

  • Šumarko 29.06.2020.

    Ne bi ja ni umemorirao tvoj broj, moj telefon bi dobio kojekakve bolesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare