To je to što me zanima!

Lidija je najavila reality show: Dobrodošli na 'Planet Lille'

O čemu je točno riječ ostaje nam vidjeti, a sudeći prema broju lajkova, fanovi jedva čekaju novotarije koje im je pripremila omiljena pjevačica
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (31 svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama često uveseljava seksi fotkama, a sada je s njima podijelila jednu veliku novost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, seksi pjevačica objavila je screenshot svog YouTube kanala kojem je promijenila ime te uz isti napisala: 'skoro nova Reality serija #PlanetLille samo na mom kanalu, puno novih pjesama koje snimam, puno iznenađenja...pretplatite se i uzivajteeeee'.

O čemu je točno riječ ostaje nam vidjeti, a sudeći prema broju lajkova, fanovi jedva čekaju novotarije koje im je pripremila omiljena pjevačica.

Podsjetimo, Lidija je nedavno na društvenoj mreži objavila fotografiju inspiriranu Jessicinom, a uz nju je napisala: 'Parafrazirat ću Jessicu Simpson: Seksisti i konzerve, poljubite me u guzu'. Ovome je Lidija jasno dala do znanja da ju kritike Brune Šimleše nisu pretjerano impresionirale.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • dosla.mala 22.07.2017.

    Mene samo zanima da li ljudi (nazalost mahom zene) kao ona kad dodu u neke godine pogledaju unazad i bude ih (malo) sram

  • Bua_1 22.07.2017.

    Kurtizana

  • čomizlo 22.07.2017.

    eto kad imaš vezu,neznaš pjevat al si pjevaljka,svi kojima neide karijera dobiju reality shou,več su ih pune tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare