To je to što me zanima!

Liječnici još ne znaju što se dogodilo Jamieju Foxxu: I dalje je u bolnici, 'osjeća svu ljubav'

Glumac je i dalje u bolnici, liječnici provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo
Vidi originalni članak

Američki glumac Jamie Foxx (55) oporavlja se u bolnici u kojoj je završio prije tjedan dana nakon što je pretrpio 'medicinsku komplikaciju'. 

- Osjeća ljubav svih - rekao je izvor za Entertainment Tonight te potvrdio da je glumac i dalje hospitaliziran u Georgiji. 

OPORAVLJA SE Jamie Foxx završio je u bolnici zbog medicinskih komplikacija: 'Sad može razgovarati, bolje je'

CNN je u međuvremenu izvijestio da liječnici provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo. Članovi Foxxove obitelji nisu dali nikakve novosti o njegovim zdravstvenim strahovima od prve objave njegove kćeri Corinne Foxx (29) na Instagramu prije osam dana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj otac, Jamie Foxx, jučer je doživio medicinsku komplikaciju - napisala je Corinne u objavi pa je dodala kako je zahvaljujući brzoj akciji i velikoj brizi Jamie već na putu oporavka.

Podsjetimo, Foxx je bio u Atlanti na snimaju novog Netflixovog filma 'Ponovno u akciji', a izvor je prethodno rekao za CNN kako do medicinskih komplikacija nije došlo na snimanju, te da Foxxa nisu prevezli vozilom hitne pomoći u bolnicu. Izvor blizak produkciji filma rekao je kako je snimanje 'trenutno u tijeku i da se očekuje da će završiti sljedeći tjedan'. Izvor nije pojasnio ima li Foxx još scena za snimiti i hoće li se vratiti na set.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 20.04.2023.

    brz oporavak

  • Mister-X 20.04.2023.

    Boostrirat a i bit će ok... Osim ako neće....

  • japanokinezjapano 20.04.2023.

    Napao ga Tromb i to su nazvali medicinska komplikacija. Da je bila Trobina, ko zna šta bi izmislili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare