To je to što me zanima!

Liječnici u šoku: Darko Lazić im 'pobjegao' u kafić za doček

Darko nije krio da je otišao slaviti te je na društvenim mrežama objavljivao fotografije, lokaciju i snimke iz kafića. Društvo mu je pravila zaručnica Marina Gagić, a njegove objave razljutile su liječnike
Vidi originalni članak

Već dulje vrijeme folk pjevač Darko Lazić (27) u lošem je zdravstvenom stanju i nije sposoban ni samostalno se kretati. Ipak, napustio je rehabilitacijski centar u kojemu se nalazio kako bi dočekao Novu godinu u kafiću.

Darko nije krio da je otišao slaviti te je na društvenim mrežama objavljivao fotografije, lokaciju i snimke iz kafića. Društvo mu je pravila zaručnica Marina Gagić, a njegove objave naišle su na mnoge komentare, ali i ljutnju liječnika. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam znao da je Darko napuštao centar - rekao je za srpske medije pjevačev liječnik Miloš Poleksić koji se najviše protivio Darkovom izlasku. 

- Nitko od liječnika koji se brinu o Darkovom stanju nije znao da on napušta centar za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i gripa pa tako riskira da se u kontaktu s drugim ljudima razboli. Izvadili su mu slezenu i njegov imunološki sustav je narušen - dodao je liječnik. 

Kako kaže Miloš, nije radio dva dana pa nije znao da je Darko 'pobjegao' te još uvijek nije stupio s njim u kontakt da vidi zašto se tako ponaša. 

ODLUKA Lazićev doktor: 'Ne idi doma za blagdane, nisi dovoljno jak'

Inače, liječnik je ranije rekao da ukoliko pjevač ne bude poštovao njegove zabrane napuštanja centra i na svoju ruku radio stvari, on više neće brinuti o njemu i njegovom zdravlju. 

VIDI OVO! Godina je tek počela, a ovi poznati parovi već su prekinuli.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • MilanBabic 06.01.2019.

    ko je taj skver neka se javi na Facebook milan Babic

  • 05.01.2019.

    Znat ce te ko je Lazic kad napuni Arenu hahaa.

  • kenjkalo 04.01.2019.

    Kaj je to vijest? Opet piskaranje o srpskom cajkašu/narkiću/divljaku? Ali fakat zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare