To je to što me zanima!

Liječnik Michaela Jacksona spasio ženu u zrakoplovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mlada žena srušila se tijekom leta, a u pomoć joj je priskočio liječnik pokojnog Michaela Jacksona, Conrad Murray osumnjičen za smrt kralja popa
Vidi originalni članak

Conrad Murray je uskočio u pomoć ženi koja se srušila u zrakoplovu te ju priključio na infuziju. Mlada žena (23) putovala je sa 11-mjesečnim djetetom.
- Ne čudi nas ova vijest. On je dobar liječnik, to smo uvijek govorili, a dobri liječnici rade ovakve stvari - rekla je Murrayeva odvjetnica. Žena je prevezena u bolnicu, a zrakoplov je nastavio let prema Phoenixu. Murraya se sumnjiči da je Michaelu Jacksonu dao anestetik propofol, zbog kojeg je kralju popa zatajilo srce.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Naomi 16.05.2010.

    @sonijakodimi ispravka imao je sve zajedno 3 plasticne operacije ( a sve 3 bile su za nos) a jel znas zasto?!? E ne ne znas...Ne pavi se pametan! Reci cu ti zasto pa da znas a da ne pises gluposti.Na snimanju jednom mjuzikla jos dok je bio maldi je slomi nos,1 i 2 operacije su bile neuspjesne a 3 i sam vidis kako mu je nos izgledao...Uostalom ne znam koji bi normalan liječnik davao svom pacijentu sve te sline anestetike (koji su vrlo loši) itd. ?!?!

  • snork 16.05.2010.

    stvarno je spasio ženu, priskočio u pomoć i dao joj infuziju,lol. mora odgovarati za ono što je učinio-ubio MJ zbog vlastite pohlepe.

  • sb-ustanik 16.05.2010.

    Kakva je ovo namjestaljka,u okladu da je sve ovo improvizirala Oprah da pokaze svijetu kako je ovaj doktor zapravo dusa,svetac....hehheheeh kakve crne igre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare