To je to što me zanima!

Lil' Kim obukla sado-mazo odjeću i zavodila Hrvate

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon narodnjaka Lil Kim je u sado-mazo čizmama i hlačama repala u Aquariusu. Nastupila je pred srednjoškolcima u polupraznom klubu
Vidi originalni članak

Hrvatska, jesete li spremni da razvalimo večeras? Jeste li spremni da izgorimo? Ruke u zrak da vas vidim!, započela je koncert Lil Kim (33) u zagrebačkom klubu Aquarius. Američka reperica u sado-mazo hlačama i čizmama jedva je napunila pola kluba. Popevši se na zvučnik, kako bi bila bliže prvom redu, oduševila je srednjoškolsku publiku koja je vrištala na stare hitove. Oni nešto stariji fanovi bili su razočarani koncertom od samo 40 minuta te pjevanjem pokoje tuđe pjesme poput Beyonceine. Ipak Lil je između pjesama pričala s publikom o njezinim životim pogreškama.
- Prije nekoliko godina bila sam u zatvoru, ali to me ojačalo i pretvorilo u snažniju 'kraljicu kuja'! - rekla je Lil i nastavila vikati.
- 'Ajmo, Hrvatska, da vas čujem. Volim vas! Doći ću opet! - hvalila je reperica koja je prije tri dana stigla u Zagreb, a nastupit će u Splitu i u Zadru. Noć prije zagrebačkog koncerta provela je kockajući u kasinu, zatim plešući u klubu s house glazbom, a za kraj je "zaružila" na "narodnjacima" u klubu Ludnica. Plesala je po stolu s rukama u zraku poput folk pjevačice. Nije odbijala zavođenje Hrvata jer kako kaže: "Volim sve tipove muškaraca. Male, velike, debele, mršave, zgodne, ali ne prezgodne!"

Idi na 24sata

Komentari 2

  • andreja4 15.12.2008.

    gdje je na njoj sado-mazo odjeca?? ja vidim normalan outfit za van!! jel znate vi kaj je sado-mazo odjeca?

  • vedran_zgb 15.12.2008.

    da je neka zvijezda i dalje ko sto je bila prije 5,6god sigurno ne bi odrzala 3 koncerta u hrvatskoj za koje se unaprijed znalo da nema sanse da se napune klubovi...ovaj vikend je bio prebrutalan u ZGu sto se tice izlazaka ( otvorenje besta i morales,sanchez u shamballi i shiftersi u aqi...makar nema veze s njenom muzikom nista od tog al ima jako puno ljudi koji preferiraju i jedno i drugo )...bila je prije jako dobra al to je bilo prije i nemre se na staroj slavi zivjet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare