To je to što me zanima!

Lille nabavila kućnog ljubimca: 'Bači i ja znamo se tri mjeseca'

Lille, priznaje, jedino ima strah da neće napraviti dobru feštu kad je neraspoložena ili živčana. 'Tad mislim da će sve loše krenuti i da mi se ne vrijedi uopće truditi', kaže pjevačica
Vidi originalni članak

Nisam ga mogla ostaviti doma, govori nam pjevačica Lidija Bačić (37), koja je na vrtnu zabavu u zagrebačku Dubravu došla s mopsom Bačijem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tek su mu tri mjeseca, a kad nije s njom, čuvaju ga njezini u Splitu.

HVALILI JE U KOMENTARIMA Lile u problemu jedva uspjela uvući grudi u haljinu, a fanovi nudili pomoć: 'Namjestim ti ja'

- Ma joj, svi ga vole i on voli sve, skoro pa kao mene - smije se Lidija.

Pjevačica se priprema za lipanjski CMC festival u Vodicama. Kaže da je uvijek nervozna prije samog izlaska na pozornicu.

- Ovaj posao mi je na početku bio hobi, ali posljednjih nekoliko godina skroz sam mu se posvetila. Postoji odgovornost prema publici. I dalje prije svakog nastupa osjećam neko uzbuđenje i tremu, ali to nestane nakon prva tri takta - priča pjevačica.

Lille, priznaje, jedino ima strah da neće napraviti dobru feštu kad je neraspoložena ili živčana.

- Tad mislim da će sve loše krenuti i da mi se ne vrijedi uopće truditi. No upravo tad sve odradim puno bolje nego kad sam dobre volje - smije se Lille.

Nakon festivala slijede koncerti i snimanje videospotova. Osim pjevanja, sviđa joj se i gluma. Imala je već nekoliko epizodnih uloga u serijama, ali voljela bi to ponoviti.

- Gušt mi je to. Nemam tremu tad. Ključ je biti opušten ili se možda naživcirati nekoliko sati prije pa sve prođe dobro. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA 'TKO JE KRIV':

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • slatkiš teo 01.06.2023.

    Prijateljice lile najbolja si i nemoj se nervirati za koncert sve Ce biti uredu,uz tebe sam uvijek. Osjećam da Ce svaki koncert tvoj bit s najviše gledatelja i obožavatelja. Volim te jako ❤️

  • BabaYaga 01.06.2023.

    Ima li ona problema s kičmom pa uvijek tako stoji 😟

  • blatobran555 01.06.2023.

    Gdje je stavila vrecicu za izmet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare