To je to što me zanima!

Lille pozirala u prozirnoj majici: Svi su gledali u crni grudnjak...

Majicu je iskombinirala s crnom, kratkom suknjom i crnim štiklama te je zavodljivo gledala u kameru. Fotografija je u kratkom roku prikupila nekoliko tisuća lajkova...
Vidi originalni članak

Atraktivna splitska pjevačica Lidija Bačić (35) pozirala je u prozirnoj, mrežastoj majici na zvjezdice ispod koje joj se nazirao crni grudnjak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majicu je iskombinirala s crnom, kratkom suknjom i crnim štiklama te je zavodljivo gledala u kameru. Fotografija je u kratkom roku prikupila nekoliko tisuća lajkova.

- Da te nema, trebalo bi te izmisliti - poručio joj je obožavatelj, a komentar je 'nabacila' i pjevačica Žanamari Perčić (39).

FANOVI 'NA APARATIMA' Još jedno vruće izdanje Lidije Bačić: 'Udarit će me infarkt...'

Prije toga je odjenula gornji dio kupaćeg kostima i mini suknju te je nosila sunčane naočale. Potom se popela na stol i snimila video u hotelskoj sobi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Iako je odabrala pomalo neobično mjesto za poziranje, fanove je i tada ostavila bez daha. No poručila im je da to ne pokušavaju kod kuće. Splićanka je nedavno u razgovoru za Jutarnji list opisala svoj stil.

- Pa, casual, usko. Jao, nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • iiiih 19.02.2021.

    Sta rec kad brisete sve?

  • mexpert 19.02.2021.

    uspoređuje se sa Vergarom .......hahahaha

  • Cirenac 19.02.2021.

    Sredio bih je ni lipe joj ne i jamio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare