To je to što me zanima!

Linardić: Ljubav je bitna, ali ne utječe na raspoloženje i život

Manekenka Vedrana Linardić za IN Magazin je izjavila da je ona uvijek sretna i zadovoljna te da joj je ljubav bitna iako ne utječe na njezin život i raspoloženje
Vidi originalni članak

Riječka manekenka  i djevojka Vedrana Ćorluke (25) za IN Magazin je izjavila da sljedeće godine u rujnu planira početi raditi u osnovnoj školi kao učiteljica.

- Sljedeće godine u devetom mjesecu krećem s poslom. Naravno ako nešto drugo ne bude u igri, školske klupe čekaju - rekla je Vedrana Linardić (27) koja je nedavno diplomirala na Visokoj učiteljskoj školi u Rijeci.

Manekenka je izjavila da ne odbija ponude u inozemstvu jer je pustolovne prirode, a otišla bi tamo gdje dobije najbolju ponudu. 

Vedrana više ne skriva vezu s nogometašem koji uglavnom većinu vremena provodi u Londonu, a ona mu ponekad otputuje u posjet.

- Ja sam uvijek sretna i zadovoljna. Ljubav je naravno bitna, ali ne utječe na moj život i raspoloženje . Moraš biti zadovoljan sobom da bi bio svim drugim i bio dobar drugome - rekla je Vedrana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pernica 22.11.2011.

    meni se sviđa njena izjava, da je uvijek sretna i raspoložena, bez obzira na ljubav....a šta bi onda trebale osobe koje nemaju partnera i nisu srele ljubav? divim se osobama koje su uvijek dobre volje, jer mnogo je više onih koje su mrgudne, ljute....

  • bipa 22.11.2011.

    onda djevojko ti ne znas sto je prava ljubav , jer ljubav itekako utjece i na raspolozenje i na zivot ako se istinski voli a ne promisljeno i proracunato kao ti i sve ostale sponzoruse , i na vasu zalost i zalost takvih osoba nikad necete znati sto je pravi feeling.. kad te partner zagrli a ti ga vojisssss jooojjjj srece ..:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare