To je to što me zanima!

Lindsay Lohan 'maltretira' glumca seksi porukama

Lindsay je na zabavu u New Yorku došla sama, no brzo si je našla zanimaciju. Tijekom večeri se družila s američkim glumcem C. Crawfordom (23)
Vidi originalni članak

Pjevačica Lindsay Lohan (22) nedavno je bila na proslavi 30. rođendana modne marke Diesel u New Yorku. Kako je na zabavu došla bez svoje izabranice Samanthe Ronson (31), Lindsay je oko bacila na američkoga glumca Chacea Crawforda (23).
- Lindsay ga je prvo mjerkala neko vrijeme, a onda je krenula u akciju. Cijelo vrijeme dok su pričali, ona ga je dodirivala bar nekim dijelom tijela, u jednom trenutku i bokovima. Povremeno mu je dobacivala prljave poglede i šaptala na uho - otkriva gost zabave koji dodaje kako su njih dvoje na kraju razmijenili brojeve mobitela. Nekoliko dana poslije, Lindsay ga je počela nazivati nekoliko puta na dan te mu slati provokativne poruke, a Chase ne zna misli li to ona ozbiljno. U međuvremenu odnosi Lindsay i Samanthe su se u posljednje vrijeme zahladili. Pjevačica je na svom blogu opisala kako se povremeno osjeća poput životinje u kavezu dok prati Samanthu na njenim gažama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare